Skocz do zawartości

Historia edycji

VDR

VDR

Oryginalny po angielsku juz 3 numery wypuscił ;) Patrząc na okładkę z numeru polskiego 4/2018 to zdaje się ze czytałem o żółtkach w numerze ze stycznia 2016 roku - przynajmniej po zdjęciu wnioskuje. Na szybko przejrzałem archiwum - Aquarium Photography - artykuł z wrzesnia/pazdziernika 2016, artykuł o Wakatobi z grudnia 2016. Tak podejrzewam.  Jak ktoś zna angielski polecam wersje angielska. Wersja digital kosztuje niewiele.

koral.png

koral2.jpg

VDR

VDR

Oryginalny po angielsku juz 3 numery wypuscił ;) Patrząc na okładkę z numeru polskiego 4/2018 to zdaje się ze czytałem o żółtkach w numerze ze stycznia 2016 roku - przynajmniej po zdjęciu wnioskuje. Na szybko przejrzałem archiwum - Aquarim Photography - artykuł z wrzesnia/pazdziernika 2016, artykuł o Wakatobi z grudnia 2016. Tak podejrzewam.  Jak ktoś zna angielski polecam wersje angielska. Wersja digital kosztuje niewiele.

koral.png

koral2.jpg

VDR

VDR

Oryginalny po angielsku juz 3 numery wypuscił ;) Patrząc na okładkę z numeru polskiego 4/2018 to zdaje się ze czytałem o żółtkach w numerze ze stycznia 2016 roku - przynajmniej po zdjęciu wnioskuje.

koral.png

koral2.jpg

VDR

VDR

Oryginalny po angielsku juz 3 numery wypuscił ;) Patrząc na okładkę z numeru polskiego 4/2018 to zdaje się ze czytałem o żółtkach w numerze z 2016 roku - przynajmniej po zdjęciu wnioskuje.

koral.png

koral2.jpg

VDR

VDR

Oryginalny po angielsku juz 3 numery wypuscił ;) Patrząc na okładkę z numeru polskiego 4/2018 to zdaje się ze czytałem o żółtkach w numerze z 2016 roku - przynajmniej po zdjęciu wnioskuje.

koral.png

VDR

VDR

Oryginalny po angielsku juz 3 numery wypuscił ;)

koral.png

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.