madmr Zgłoś Napisano 9 Października 2014 (edytowane) Jak widać na zdjęciu u dołu z lewej strony Wielkość 2 zł z bliska jak gromada jajeczek koloru białego Może to jakieś jajeczka wieloszczeta ? Ostatnio wywaliłem 4 duże osobniki od15 do 20 cm http://img.pl/VKng.jpg Edytowane 9 Października 2014 przez madmr (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blizzard2009 Zgłoś Napisano 9 Października 2014 Wygląda mi to na jakąś gąbkę Cytuj POPRZEDNIE SZKŁO: tutaj OBECNE SZKŁO: tutaj * 150x55x55cm, sump120x40x43cm * * ATI Sunpower 8x54W * * odpieniacz DIY by Erni na pompie DC3000 " * start na 20kg suchej Marco Rocks + 15l Siporax * * refugium * Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madmr Zgłoś Napisano 9 Października 2014 Jest pięć symetrycznych małych otworków 1 centralnie u góry i cztery rozmieszczone jak by miały oznaczacz kwadrat. o o o o o Dziwne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świrek Zgłoś Napisano 9 Października 2014 Gąbka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madmr Zgłoś Napisano 9 Października 2014 Dzięki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamo79 Zgłoś Napisano 9 Października 2014 Gąbka mam identyczną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madmr Zgłoś Napisano 10 Października 2014 Zobaczymy co z tego wyrośnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamo79 Zgłoś Napisano 18 Października 2014 Nic nie wyrośnie tylko powinna się rozrastać ,,,ale to znaczy ze zbiornik idzie w dobrym kierunku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach