Harari Zgłoś Napisano 17 Października 2014 Witam, czy ktoś z Was spotkał się w Polsce albo u naszych najbliższych sąsiadów w Europie takie ZOA ? Japanese deepwater zoanthids. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinM Zgłoś Napisano 17 Października 2014 http://www.dejongmarinelife.nl/polyps/1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joopa Zgłoś Napisano 17 Października 2014 Chyba na whitecorals widziałem je Cytuj akwarium 100x55x45; lampa Ati sunpower 6x39; obieg Tunze Silence 1073.020; cyrkulacja 2x6055, odpieniacz DYI BK160 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luminigilstiejn Zgłoś Napisano 17 Października 2014 Sprawdz na extremecoral Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Harari Zgłoś Napisano 17 Października 2014 A extremecoral - coś sprzedaje, kupował ktoś u nich ? Kiedyś próbowałem przez kilka dni dodzwonić się do nich ze skutkiem zerowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmaxxx Zgłoś Napisano 17 Października 2014 Jak zoa to tylko z extremecorals. Ale musisz uzbroić się w cierpliwosć i pisz maile a nie na telefon. Większość z tego co oferuje Marcin to rzadkosci i czesto mają problemy z aklimatyzacją. A deepwater to już wogóle trudno. Przez to większość kupujących się zraża. Ale zawsze możesz podać przyczynę niepowodzenia i Marcin albo ponowi wysyłkę albo odda kase. Ale ogólnie polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luminigilstiejn Zgłoś Napisano 17 Października 2014 Ja kupowalem dwa tygodnie temu.Jak zlozysz zamowienie sami sie odezwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AquaManiac Zgłoś Napisano 29 Listopada 2014 Tak między nami, ani nie są one "japanese", ani "deepwater" Robert sprawdź szkrzynkę z wiadomościami. Cytuj http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej_____________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tka3kp Zgłoś Napisano 29 Listopada 2014 Priv Cytuj ReefMax - Odpieniacz Hydor Slim Skin 135.35, 3x24W T5, Hydor Koralia Nano 900 i 1600, 11 kg LR + 9 kg LS, sól AF RS + Probio S, Pro F, Probio F. Obsada - głównie LPS, kilka miękkich, pustelnik, 2 debeliusy, rozgwiazda piaskowa, kilka Turbo, Synchiropus splendidus, 2x Amphiprion ocellaris, Valenciennea puellaris, Pterapogon kauderni i Chrysiptera parasema. "Wszechświat i ludzka głupota są nieskończone. Co do tego pierwszego nie jestem pewien.” – Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekberetłódz Zgłoś Napisano 30 Listopada 2014 Robert i jak zakupy w extremecoral Cytuj 45 odmian korali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Harari Zgłoś Napisano 30 Listopada 2014 Tak wiem, że nie Japanese Deepwater - ale jakoś wytłumaczyć musiałem, a wiele osób chwyta tą nazwę Extremecorals - super, Marcin jest bardzo pomocny i miły, miałem wsparcie począwszy od składania zamówienia i teraz cały czas gdyby nie daj Boże coś się wydarzyło - full profeska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach