Kaktus Zgłoś Napisano 18 Października 2014 Witam, pożyczę pułapkę na ryby za przysłowiowego czteropaka. Z góry dziękuję. Cytuj Moje akwa Akwa: 180l Opti + sump 80l + 28kg żywa skała + 9kg żywy piach Cyrkulacja: 2x Jvp 101 Obieg: NJ 1700 Odpieniacz: DIY by Sebastek na pompie Tunze 9420.04 Oświetlenie: 8x24w T-5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 18 Października 2014 Pułapka z butelki wyjdzie Cię taniej Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaktus Zgłoś Napisano 18 Października 2014 Pewnie masz rację ale może w okolicy ktoś ma więc chętnie pożycze Cytuj Moje akwa Akwa: 180l Opti + sump 80l + 28kg żywa skała + 9kg żywy piach Cyrkulacja: 2x Jvp 101 Obieg: NJ 1700 Odpieniacz: DIY by Sebastek na pompie Tunze 9420.04 Oświetlenie: 8x24w T-5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 18 Października 2014 (edytowane) Pułapka z butelki wyjdzie Cię taniej Ale wypicie browara z innym morszczkiem - bezcenne . bez polskich znakow/mobilnie... Edytowane 18 Października 2014 przez baszurek (wyświetl historię edycji) Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawer Zgłoś Napisano 25 Października 2014 Najlepiej weź kawałek przezroczystej plexy włóż w róg akwarium od dołu zostaw szczelinę do wpłynięcia, po tym wsyp jedzenie miedzy jak ryba wpłynie po żarcie to ją przesuń w dół i rybka złapana. Ja tak spokojnie złapałem mega mecząca rybkę Cytuj 360 + 108 Sump, 418L w obiegu, Oświetlenie 2x 75W Led + 4x 54W t5, OR3500L/h, Deltec APF 600, cyrkulacja Tunze 2x 6055 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jedras102 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2014 Moja pułapka. Zrobiona własnoręcznie. Ponieważ posiadam własny ploter laserowy, wycięta z plexi 3 mm. W akwarium była 15 min. Wargacz złapany bez żadnego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam1203 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2014 ja włożyłem dzbanek 1L na dno zbiornika, do którego wpuściłem żywą artemię, 3 min później wszystkie ryby w nim były a chciałem tylko jedną Cytuj http://www.nano-reef.pl/forums.php?m=posts&q=28522&d=15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach