Skocz do zawartości

Historia edycji

AnT

AnT

32 minuty temu, Stefan85 napisał:

.Obsada miekkie, lps i sps. Co wy mozecie powiedziec? Co testowaliscie i czego sie nauczyliscie? Gotowe preparaty za rada sprzedawcy na problem ktorego nie rozumiecie? 

Ortografię już pominę 

Oj tu się obraziłem ,czy czegoś nie testowałem 

Jak wlazłem w profil - Tematy 

To widać ile testowałeś i jakie tematy zakładałeś i jak wygląda twoja wiedza - wiec proszę cie nie przesadzaj z tym testowaniem

Czym korale się żywią - niestety nasze korale to killery i będą jadły i walczyły o przeżycie z innymi koralami 

Do Np - nie wspomnę - pytałeś/założyłeś temat 

Bakterie - drugi temat - może przyszło ci na myśl że jak dodawałeś bakterii było ich tyle że wolały na początku zjadać korale 

To jak masz do wyboru -  ziemniaki czy schabowy ? 

Reszty dopytaj w danej firmie co bierzesz produkty - suport mają 

Może że masz tyle glonów za dużo wszystkiego pakujesz i system tego nie przerabia 

Nie chce mi się dalej szukać - szkoda czasu 

AnT

AnT

3 minuty temu, Stefan85 napisał:

.Obsada miekkie, lps i sps. Co wy mozecie powiedziec? Co testowaliscie i czego sie nauczyliscie? Gotowe preparaty za rada sprzedawcy na problem ktorego nie rozumiecie? 

Ortografię już pominę 

Oj tu mnie obraziłeś ,czy czegoś nie testowałem 

Jak wlazłem w profil - Tematy 

To widać ile testowałeś i jakie tematy zakładałeś i jak wygląda twoja wiedza - wiec proszę cie nie przesadzaj z tym testowaniem

Czym korale się żywią - niestety nasze korale to killery i będą jadły i walczyły o przeżycie z innymi koralami 

Do Np - nie wspomnę - pytałeś/założyłeś temat 

Bakterie - drugi temat - może przyszło ci na myśl że jak dodawałeś bakterii było ich tyle że wolały na początku zjadać korale 

To jak masz do wyboru -  ziemniaki czy schabowy ? 

Reszty dopytaj w danej firmie co bierzesz produkty - suport mają 

Może że masz tyle glonów za dużo wszystkiego pakujesz i system tego nie przerabia 

Nie chce mi się dalej szukać - szkoda czasu 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.