NOCIO Zgłoś Napisano 17 Listopada 2014 Czy ktoś z Was interesuję się ASG, replikami broni, bronią sprężynowa, gazową ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 17 Listopada 2014 Przez moje ręce przeszło ok.11 wiatrówek od hatsana przez webley,hw,air arms,career 707 5,5 od 2001r ciągnie mnie. ASG miałem ale dawno temu rugera i hi-capa na gaz.Następnym razem skuszę się na wypad żeby popykać z grubsza ak47 i mauser ale koszt jednego konkretnego wypadu mnie hamuje na chwilę obecną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marksman Zgłoś Napisano 17 Listopada 2014 A nie lepiej ostra? Większa adrenalina na torze. :-) tworzone na antku Cytuj 400L w obiegu, Schuran 150 , 5 L siporax, lampa T5/led DIY . Zeovit Start 01.07.2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panmichalkubiak Zgłoś Napisano 28 Listopada 2014 Wolę jednak paintball obok mnie jest świetna hala Gamp Paintball Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SunRose Zgłoś Napisano 28 Listopada 2014 Wil asg wiekszy real Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj SOSNOWIEC // Sprzedam / Zamienię główki : Euphyllie Divise i Paradivise - > na LPSY lub ACROPORY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach