cezek Zgłoś Napisano 19 Listopada 2014 Hej mam takie pytanie czy to narmalne ze po tym jak wlacze falownik odpieniacz przestaje pienic. To ze przestaje pienic po karmieniu czy wlozeniu reki rozumiem ale jak wlacze falownik to juz chyba lekka przesada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomcio Zgłoś Napisano 19 Listopada 2014 Sprawdź czy falownik nie ma przebicia. Cytuj akwarium: 140x60x60 OW (500l) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 19 Listopada 2014 Moze podnosi duzo syfu i odpueniacz siada na jakis czas Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezek Zgłoś Napisano 19 Listopada 2014 szczerze podnosi trochę syfu bo własnie przedmuchuje skale, na noc go wyłączałem a rano włączam dwa inne chodzą non stop. A z tym przebiciem nie sprawdzałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach