patunho Zgłoś Napisano 23 Listopada 2014 Witam Koledzy i koleżanki szukam kogoś kto nauczył by mnie prostych czynności związanych z projektowaniem Auto Cad woj kujawsko-pomorskie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qlfon Zgłoś Napisano 23 Listopada 2014 A naprawdę potrzebujesz CADa? Do "naszych" zastosowań akwarystycznych darmowy Sketchup jest często więcej niż wystarczający. Tez próbowałem CADa liznąć ale to kobyła okrutna jest... Cytuj Qlfon, Lublin Akwarium: 115x84x65, oświetlenie 6x39W T5 + BP XM140, odpieniacz BK200, cyrkulacja: 3x6055,1x6095, obieg: Red Dragon Mini 6000, Poprzednie akwarium Projekt Nautilus: 18,03,2012 - 27.07.2016. Obecnie: prawie FOWLR:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patunho Zgłoś Napisano 23 Listopada 2014 Tak jakieś obudowy do lamp, pokrywy do filtrów wycięcia w plexi czyli praca na prostych płytkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foust Zgłoś Napisano 23 Listopada 2014 (edytowane) W czym pomóc z tym CAD em, jeśli masz coś do narysowania to wyślij z wymiarowany rys odręczny a podeślę Ci DWGa. Ewentualnie mógł bym podesłać Ci foto materiałów szkoleniowych autodesku na pierwszy stopień. Coś tam można się z nich nauczyć Edytowane 23 Listopada 2014 przez Foust (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu Zgłoś Napisano 23 Listopada 2014 Ja rownież się polecam jak by co. Cytuj "Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą." Aureliusz Nowe 730L Stare 470L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patunho Zgłoś Napisano 23 Listopada 2014 Dla czego wszyscy mieszkają tak daleko ? szybkie szkolenie by się przydało i głowy bym nie zawracał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foust Zgłoś Napisano 23 Listopada 2014 Szybkie szkolenie nie jest takie proste tym bardziej na odległość.. jak by usiadł przy czteropaku to już coś byś podłapał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patunho Zgłoś Napisano 23 Listopada 2014 Gdzie wysłać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach