Skocz do zawartości

Historia edycji

brawos

brawos

Kilka aktualnych zdjęć. Kolory na zdjęciach bure i przekłamane. Na żywo jest kolorowo. Korale bardzo szybko reagują na dozowanie zeovitowych preparatów. Bardzo fajna metoda z jasnymi zasadami. Po 3 miesiącach jestem z niej super zadowolony. Białe glony (chrysophytes) ustąpiły jakiś czas temu, a ostatnim miejscem na którym się jeszcze trzymają jest mała skałka najbardziej po prawej stronie, ale tam już również przymierają i zrobiły się brązowe. Za parę dni będzie całkowicie czysto. Jeden ze stołecznych sklepów sprzedaje farbowane turbinarie, które w rzeczywistości są seledynowe (widać to na obecnym i poprzednich zdjęciach). Cena oczywiście dużo wyższa niż seledynowych. Słyszałem, że paru osobom ten sam koral padł krótko po kupnie. U mnie żyje i ma się dobrze, ale ten kolor... Nieładnie, ale cóż niech każdy robi co chce, rynek z czasem go zweryfikuje (tym bardziej, że dopiero zaczyna). 

1ppwnaecvw41.jpg

il8klgtnrlbz.jpg

t3ioergblt5z.jpg

97lp2y9yd827.jpg

6hndmc327nhg.jpg

lbnvxp65b2je.jpg

i8p6mxla2mt0.jpg

khky7iax3bhr.jpg

wx1doc3qi0dn.jpg

brawos

brawos

Kilka aktualnych zdjęć. Kolory na zdjęciach bure i przekłamane. Na żywo jest kolorowo. Korale bardzo szybko reagują na dozowanie zeovitowych preparatów. Bardzo fajna metoda z jasnymi zasadami. Po 3 miesiącach jestem z niej super zadowolony. Białe glony (chrysophytes) ustąpiły jakiś czas temu, a ostatnim miejscem na którym się jeszcze trzymają jest mała skałka najbardziej po prawej stronie, ale tam już również przymierają i zrobiły się brązowe. Za parę dni będzie całkowicie czysto. Jeden ze stołecznych sklepów sprzedaje farbowane turbinarie, które w rzeczywistości są seledynowe (widać to na obecnym i poprzednich zdjęciach). Cena oczywiście dużo wyższa niż seledynowych. Słyszałem, że paru osobom ten sam koral padł krótko po kupnie. U mnie żyje i ma się dobrze, ale ten kolor... Nieładnie, ale cóż niech każdy robi co chce, rynek z czasem go zweryfikuje. 

1ppwnaecvw41.jpg

il8klgtnrlbz.jpg

t3ioergblt5z.jpg

97lp2y9yd827.jpg

6hndmc327nhg.jpg

lbnvxp65b2je.jpg

i8p6mxla2mt0.jpg

khky7iax3bhr.jpg

wx1doc3qi0dn.jpg

brawos

brawos

Kilka aktualnych zdjęć. Kolory na zdjęciach bure i przekłamane. Na żywo jest kolorowo. Korale bardzo szybko reagują na dozowanie zeovitowych preparatów. Bardzo fajna metoda z jasnymi zasadami. Po 3 miesiącach jestem z niej super zadowolony. Białe glony (chrysophytes) ustąpiły jakiś czas temu, a ostatnim miejscem na którym się jeszcze trzymają jest mała skałka najbardziej po prawej stronie, ale tam już również przymierają i zrobiły się brązowe. Za parę dni będzie całkowicie czysto. Jeden ze stołecznych sklepów sprzedaje farbowane turbinarie, które w rzeczywistości są seledynowe (widać to na obecnym i poprzednich zdjęciach). Cena oczywiście dużo wyższa niż seledynowych. Nie ładnie..., ale cóż niech każdy robi co chce, rynek z czasem to zweryfikuje.

1ppwnaecvw41.jpg

il8klgtnrlbz.jpg

t3ioergblt5z.jpg

97lp2y9yd827.jpg

6hndmc327nhg.jpg

lbnvxp65b2je.jpg

i8p6mxla2mt0.jpg

khky7iax3bhr.jpg

wx1doc3qi0dn.jpg

brawos

brawos

Kilka aktualnych zdjęć. Kolory na zdjęciach bure i przekłamane. Na żywo jest kolorowo. Korale bardzo szybko reagują na dozowanie zeovitowych preparatów. Bardzo fajna metoda z jasnymi zasadami. Po 3 miesiącach jestem z niej super zadowolony. Białe glony (chrysophytes) ustąpiły jakiś czas temu, a ostatnim miejscem na którym się jeszcze trzymają jest mała skałka najbardziej po prawej stronie, ale tam już również przymierają i zrobiły się brązowe. Za parę dni będzie całkowicie czysto.

1ppwnaecvw41.jpg

il8klgtnrlbz.jpg

t3ioergblt5z.jpg

97lp2y9yd827.jpg

6hndmc327nhg.jpg

lbnvxp65b2je.jpg

i8p6mxla2mt0.jpg

khky7iax3bhr.jpg

wx1doc3qi0dn.jpg

brawos

brawos

Kilka aktualnych zdjęć. Kolory na zdjęciach bure i przekłamane. Na żywo jest kolorowo.

1ppwnaecvw41.jpg

il8klgtnrlbz.jpg

t3ioergblt5z.jpg

97lp2y9yd827.jpg

6hndmc327nhg.jpg

lbnvxp65b2je.jpg

i8p6mxla2mt0.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.