Skocz do zawartości

Historia edycji

brawos

brawos

Aktualny filmik poniżej. Dwa tygodnie po rozpoczęciu dozowania CV kolory zrobiły się bardziej blade. Myślałem, że będą raczej żywsze lub pojawi się brąz po przedozowaniu (w końcu w składzie jest chyba amino). Czyżby CV zawierał miedź i działał trochę jak zeospur? Za jakiś czas chciałem spróbować BB, ale on też rozjaśnia więc się chyba wstrzymam. Zeovit trzepie wodę konkretnie i pomimo dodatkowego karmienia ryb suchym PO4 i NO3 są zerowe. Co drugi dzień idzie więc ReefPearls dla korali. Oprócz tego na chwilę obecną stosuję Xtra, CV, SP, CB, PIF. Do tego CS, ZB, BM, CC. By przybrudzić trochę wodę i ożywić akwarium dorzuciłem trzy anthiasy, które dodatkowo karmione są suchym jako trzeci raz dziennie. Póki co nutrientów to nie podbija. Balling idzie klasyczny po równo razem z SBS.

brawos

brawos

Aktualny filmik poniżej. Dwa tygodnie po rozpoczęciu dozowania CV kolory zrobiły się bardziej blade. Myślałem, że będą raczej żywsze lub pojawi się brąz po przedozowaniu (w końcu w składzie jest chyba amino). Czyżby CV zawierał miedź i działał trochę jak zeospur? Za jakiś czas chciałem spróbować BB, ale on też rozjaśnia więc się chyba wstrzymam. Zeovit trzepie wodę konkretnie i pomimo dodatkowego karmienia ryb suchym PO4 i NO3 są zerowe. Co drugi dzień idzie więc ReefPearls dla korali. Oprócz tego na chwilę obecną stosuję Xtra, CV, SP, CB, PIF. Do tego CS, ZB, BM, CC. By przybrudzić trochę wodę i ożywić akwarium dorzuciłem trzy anthiasy, które dodatkowo karmione są suchym jako trzeci raz dziennie. Póki co nutrientów to nie podbija. 

brawos

brawos

Aktualny filmik poniżej. Dwa tygodnie po rozpoczęciu dozowania CV kolory zrobiły się bardziej blade. Myślałem, że będą raczej żywsze lub pojawi się brąz po przedozowaniu (w końcu w składzie jest chyba amino). Czyżby CV zawierał miedź i działał trochę jak zeospur? Za jakiś czas chciałem spróbować BB, ale on też rozjaśnia więc się chyba wstrzymam. Zeovit trzepie wodę konkretnie i pomimo dodatkowego karmienia ryb suchym PO4 i NO3 są zerowe. Co drugi dzień idzie więc ReefPearls dla korali. Oprócz tego na chwilę obecną stosuję Xtra, CV, SP, CB, PIF. Do tego CS, ZB, BM, CC. By przybrudzić trochę wodę i ożywić akwarium dorzuciłem trzy anthiasy. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.