kosciej72 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2014 Pytam obecnych i byłych użytkowników a mianowicie: Jak często czyścicie odpieniacz, chodzi mi o bebechy nie kubek oraz zauważyłem ze od pewnego czasu po karmieniu mrożonki, suchy, suplementy, odpieniacz wywala dużą pęcherzyków powietrza ogólnie jestem z pieniła zadowolony, a może się czepiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxiu9 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2014 Czyszcze raz na 2 miesiace. Tez zadowolony bo kubek pelen syfu... Jedyny mankament te pecherzyki powietrza. Udreka eh Mobilnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seicodriver Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2014 ja też ok raz na dwa miechy a z bąblami to ten typ tak ma... Cytuj 80x35x40, LED PS black phyton 90w+ T5 24W Actynic, 2X tunze 6015, Deltec MCE600 Kolorowo miękko-lps-owo:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarecki.g Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2014 Z bąblami można sobie poradzić... u siebie zrobiłem prowizorkę, która jak zwykle została na dłużej ważne, że to coś spełniało swoją rolę. Ociekacz do sztućców (dożo dziurek od spodu) za cztery zł, jakoś przycięty, żeby na 1 cm był zanurzony w baniaku i powieszony na rurze wypływu, do środka gąbka, a na niej wata (codziennie zmieniana) = zero bąbli pzdr Jarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
october_rust Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2014 a przy okazji masz fajny filtr mechaniczny:)) - zamierzam zastosować Twoje rozwiązanie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seicodriver Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2014 i gabka z wata paraktycznie codziennie do wymiany lub mycia.... to juz wole zeby bable przez godz lecialy... Cytuj 80x35x40, LED PS black phyton 90w+ T5 24W Actynic, 2X tunze 6015, Deltec MCE600 Kolorowo miękko-lps-owo:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarecki.g Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2014 a przy okazji masz fajny filtr mechaniczny:)) - zamierzam zastosować Twoje rozwiązanie:) dokładnie i gabka z wata paraktycznie codziennie do wymiany lub mycia.... to juz wole zeby bable przez godz lecialy... przecież napisałem, że wata codziennie do wymiany, a gąbkę czyściłem raz w tygodniu przy okazji podmianki (kilkukrotne wyciśnięcie w wywalanej solance) - dla mnie nie był to problem, kubek też czyściłem codziennie - z cyklu: jak dbam, tak mam pzdr Jarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach