SoQł Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Czy ktoś z was widział takie rzeczy? właśnie natknąłęm się na reklamę tego produktu przez jeden z rodzimych sklepów. W cenie 500 zł mamy do dyspozycji praktycznie to samo co w pompach dozujących Jebao różnicę stanowi jedynie ilość pomp, w tych "ATI" jest ich 6... czyli jak najbardziej na plus. Nie jestem pewien czy można ale wrzucę dla zobrazowania link do zagranicznego sklepu abyście zobaczyli jak to wygląda: http://www.aquafair....roducts_id/3783 Po przeglądnięciu paru str. zauważyłem że nowe pompy cyrkulacyjne RW-8 też sygnowane są firmami ATI/Jebao wygląda na to że się łączą, bądź ATI wchłonęło Jebao, Może ktoś z was wie więcej na ten temat? Edytowane 2 Grudnia 2014 przez SoQł (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krk_258 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2014 Jebao a raczej ich fabryka tucze dla kilku marek takich jak Blau i być może ATI więc raczej nie stawiał bym na wchłonięcie a OEM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2014 Hehe Ci co nie mieli kontaktu z Jebao, a kupią pompy ATI,bedą piać z zachwytu zapewne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prospero Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2014 (edytowane) ATI już od dłuższego czasu ciągnie przeróżne urządzania od J. Edytowane 2 Grudnia 2014 przez Prospero (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozeh Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2014 Pomijając już jakieś dziwne spekulacje. Cena chyba zachęca, prawda ? Cytuj 140x70x70 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SoQł Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2014 Właśnie tylko dlatego założyłem ten temat dokładając 50 zł do Jebao mamy o 2 pompki więcej no i nie ukrywajmy "ATI" jak dla mnie lepiej wygląda na produkcie niż "Jebao". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewer Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2014 Faktycznie cena niesamowita. Cieszy to bo jak grotech miał monopol na pompy , które kiedyś za 3 kosztowały 1600zl mało kto je kupował. Teraz się otworzy rynek na ballinga dużo większy. Jest super wygoda i juz wydać 500 zł to jest do przyjęcia. Cieszy mnie ze te produkty są coraz tańsze. Może m.in. dzięki takim inicjatywom nasze hobby będzie bardziej dostępne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pio7 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2014 Kiedy będzie do kupienia w naszych sklepach? Cytuj 550 w obiegu gg 3606492 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SoQł Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2014 Już jest poszukaj dobrze w ofertach sklepów internetowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maskonur Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2017 Wracam do tematu. Czy ktos uzywa tych pomp? Ja mialem przez rok i padl soft. zaczela podawac losowe ilosci plynow. Po reklamacji czekalem 6 miesiacy (podobno ATI nie miala na stanie) i wczoraj dostalem nowa. W nowej nie dziala zegar Malo sklepow je sprzedaje teraz. Zastanawiam sie czy ATI sie wycofuje z tego produktu czy tak jak inne "zachodnie" firmy traktuje Polske jak murzynowo gdzie mozna chlam wysylac. Cytuj 310 litrow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach