PrusLee43 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Witam chciałbym potwierdzić czy musze poszerzyć wiedzę o temat walki z dino Z tydzień temu zmieniłem świetlówki czy to może być przyczyną? Htttp://imgur.com/Rzwj4RC http://imgur.com/yEDS9Z6 Edytowane 19 Grudnia 2014 przez PrusLee43 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebkar Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Przecież to glony wapienne A przepraszam, po zbliżeniu widać lekki nalot. Dodaj bakterii i poczekaj Edytowane 19 Grudnia 2014 przez sebkar (wyświetl historię edycji) Cytuj ponad 300 litrów solanki ........ 100*50*55h + 60*40*40 sump Skimz Oval SV203DC Kessil AP700 + T5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolalysy Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2015 jakiej soli używasz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
APAP75 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2015 Ja lałem wodę utlenioną - efekt jakiś był, ale do końca się nie pozbyłem. Jak było tego mało to po prostu potraktowałem jako część ekosystemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qualcuno Zgłoś Napisano 3 Lutego 2015 miałem to samo jak używałem zbyt bogatej soli redsee a mam mało korali zszedłem na instant ocean i wszystko wróciło do normy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach