Beowulf Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2014 witam serdecznie jakich wentylatorów używacie do chłodzenia lamp swoich czy są ciche jakiej mocy ? Cytuj . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2014 Ja w hybrydzie mam 3xAAB 120mm wersja Pro. Na 9V. Bardzo ciche Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k_bad Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2014 Ja mam Silent AAB. Zakładaj o maksymalnej średnicy jaką da się założyć i wolno obrotowy Cytuj Akwarium 80x50x50h czyli 200l, Sprzęt: lampa Pacific Black Phyton 120W, odpieniacz Tunze 9004 (Comline Reefpack 250), cyrkulatory 2xAquael Reef Circulator 2600 + Hydor Koralia 900, grzałka hagen 100W. Skała 25kg, piasek 6kg ATI Fiji White Sand, Życie: Hepatus, Doktorek, Mandaryn, 2xBłazny, ślimaki (2xNosariusy, 14xTrochus) Histro, korale LPS, SPS i jakieś miękasy. Chwilowa likwidacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beowulf Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2014 Dziękuje serdecznie za odpowiedzi zastosuje się do nich Cytuj . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach