lapsiak84 Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2015 Witam, mam pytanko, czy cos niedobrego dzieje się z moim Sarcopytonem? Czy poprostu przymieża się do zrzutu skóry? W miejscach gdzie nie polipuje to ma taki jakby żółty fluorescencyjny nalot. Taki sam jak na końcówkach polipów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dorian90 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2015 I jak tam sarco? Może go coś poparzylo? Cytuj 160x60x75h Deltec SC 2060, ATi 8x54w i inne graty Wykonuje stelaże pod akwarium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lapsiak84 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2015 Jest to możliwe bo jakiś czas temu quadri latał po zbiorniku jak żyd po pustym sklepie. Ale Ładnie się pompuje, ladnie rośnie, wyglada na to że jest wszystko ok. Te plamki widoczne na zdjęciu jakby nie maja wpływu na jego funkcjonowanie. Natomiast z tyłu ma taka plamkę jakbypęknięcie. Może właśnie popażenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dorian90 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2015 Pęknięcie to może Ci się podzielić Cytuj 160x60x75h Deltec SC 2060, ATi 8x54w i inne graty Wykonuje stelaże pod akwarium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzibi Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2015 Jak zmienia skórę to praktycznie się nie pompuje i wystawia minimalne polipki twój nie wygląda na przebierrającego się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2015 Mam ten sam problem-a raczej miałem. Sarco zakupiony sześć dni temu w sklepie, pomimo aklimatyzacji, leżał na boku,łysy, z żółtymi fluo plamami. Dziś wieczorem nieoczekiwanie... sarco jak po braveranie,o niebo ładniejszy jak w sklepie. Myślę że trzeba dać koralowi więcej czasu na dostosowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Percnon Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2015 nic mu nie będzie daj mu czas znowu czas . żeby sacro nie dał rady trza mieć naprawdę marna wodę (no3 > 25) i warunki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach