Bartolomeo84 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2015 Nie znalazłem więc będę jako pierwszy Sklep Sea Garden Sea Garden Ul. Bohaterów Getta 27 58-260 Bielawa tel. 662 322 409 Wczoraj zakupiłem Ślimaki Tectusy i Nassariusy. Wieczorem były u mnie pociągiem w styroboxie bardzo dobrze zapakowane. Polecam wszystkim! Super kontakt i w sumie im więcej sklepów na DŚ tym lepiej dla nas nieprawdaż? Na pewno nie były to moje ostatnie zakupy u nich Pozro Cytuj BEZ ODPIENIACZA LOW TECH/HIGH NATURE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malcik24 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2015 Byłem osobiście tam i szczerze to złapałem się za głowę. Może nie jestem super znawcą ale to co zobaczyłem to mnie zniechęciło osobiście Hepatusy z ospą ledwo pływały (ponoć stres tak na nie działa) tak samo w innych akwariach rewelacji nie było rozgwiazda się sypała dosłownie i była w zbiorniku z innymi zwierzętami ogólnie zaniedbane to jest. Takie jest moje odczucie niech inni się wypowiedzą sami którzy byli tam osobiście w ostatnim czasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mark46 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2015 Byłem osobiściew sklepie 3 razy i nie zauważyłem jakiś chorych zwierząt , jakiegoś luksusu to może niema , ale dopiero startują .Można zasięgnąć porady i potargować się .Nie wiem czy kolega był w tym samym sklepie czy tak trafił. Ogólnie polecam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malcik24 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2015 dokładnie w tym samym i to nie tylko moje zdanie dużo ludzi do mnie pisało że mają takie samo zdanie jak ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartolomeo84 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Może byłeś prosto po dostawie? Dużo zwierząt ze stresu przyjmuje wygląd ospiany/ospowy (?Lol ) Edytowane 12 Stycznia 2015 przez Bartolomeo84 (wyświetl historię edycji) Cytuj BEZ ODPIENIACZA LOW TECH/HIGH NATURE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach