Bodzio71 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2015 Witam Was. Mam problem z w/w cyrkulacją , tzn raz chodzi do przodu, a drugi do tyłu, z tendencją pracy do tyłu. Czy ktoś spotkał się z takim problemem i czy da się to jakoś naprawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2015 miałem kiedyś taki kłopot,wirnik jest rozbieralny magnes ma trzpień na który nakładane są łopatki i nabiłem je mocniej (wcisnolem) nie wiem czy jasno się wyraziłem ale np.cały wirnik z magnesem ma 5 cm a po wciśnieńciu ma na 4,8cm Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio71 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2015 Ok Sylwek pokombinuje jutro z tym wirnikiem . Zobaczymy czy to coś da. Narazie dzięki za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach