Panoramiks200 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2015 Witam Mam pytanie do użytkowników tego sprzętu. Czy buczy podczas pracy wam ten sprzęt. Zawsze jakoś udało mi się pompę ułożyć w tym pudle tak że buczała ale do akceptacji,lecz po ostatnim czyszczeniu trochę przegina a stare patenty nie działają, Czy może ktoś napisać jak jest u was ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaspy Zgłoś Napisano 2 Lutego 2015 Zwykle po czyszczeniu bardziej buczy, więc ostatnio wyczyściłem przed wyjazdem na wakacje i, wyjeżdżając, podkręciłem pompę na maksa. Po powrocie już była cichsza, a po skręceniu obrotów już jej nie słychać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panoramiks200 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2015 U mnie lata na maks bo potencjometr się zepsuł i reguluje zworkami moc. Zrezygnowałem z 2v bo się wytrzymać nie dało,22v też było nie wesoło,jadę teraz na 20v ale mam 200cm do bujnięcia inie uśmiecha mi się zmniejszać już. Czyli te buczenie to normalne skoro jest u Ciebie ? Dziwni mnie fakt że jak trzymam w ręku pod wodą to cisza jak makiem zasiał(no może ledwo ledwo ja słychać jak sie człowiek przysłucha). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach