Ironista Zgłoś Napisano 4 Lutego 2015 (edytowane) Mam na sprzedaż pompę obiegową NewJet 4500L. Pompa pracowała u mnie w zbiorniku 540L przez jakieś 8 miesięcy. Nigdy nie sprawiała kłopotów z głośną pracą, buczeniem itp. Ponieważ od ponad roku stoi niewykorzystana to może komuś się przyda. Maleńki mankament to pęknięcie na podstawce (widoczne na zdjęciu), które zostało sklejone i w niczym nie przeszkadzało pompie w pracy. Cena jaka mnie interesuje to 240 PLN + koszty ewentualnej wysyłki. Edytowane 17 Lutego 2015 przez Ironista (wyświetl historię edycji) I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ironista Zgłoś Napisano 10 Lutego 2015 UP I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ironista Zgłoś Napisano 17 Lutego 2015 Nowa niższa cena. I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ironista Zgłoś Napisano 27 Września 2015 UP. I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ironista Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2016 UP. I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ironista Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2016 UP. I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach