Darecki Zgłoś Napisano 7 Lutego 2015 (edytowane) Witam ponieważ zamierzam kupić lampę chciałbym się coś dowiedzieć na temat tych lamp jak się sprawują i która by była lepsza akwarium 150x60x60 czyli by były 2 szt zetlight 6600 po 200wat każda a razror 300w 1szt lampy wychodzą dość drogo oglądałem też na forum lampy po 120w np takie jak ma użytkownik Remkowski wtedy koszty małe bo 1 szt ok 650zł a trzeba by było 2szt co o tym sądzicie może macie jakieś lepsze pomysły ? Edytowane 7 Lutego 2015 przez Darecki (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prospero Zgłoś Napisano 7 Lutego 2015 Tanio nie wyjdzie ale do 150 cm np. dobrym rozwiązaniem będzie też KESSIL A360WE Tuna Blue w tym przypadku 3 szt. Na upartego nawet dwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki Zgłoś Napisano 7 Lutego 2015 patrzyłem ale właśnie tanio nie wychodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki Zgłoś Napisano 14 Lutego 2015 (edytowane) nie wypowie się nikt więcej ? odpalenie tuż tuż a czymś świecić trzeba Edytowane 14 Lutego 2015 przez Darecki (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prospero Zgłoś Napisano 14 Lutego 2015 (edytowane) Edytowane 14 Lutego 2015 przez Prospero (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snajper2407 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2015 Cześć mam mało używane z 6600 jak byś chciał możemy pogadać na pv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach