elvis80 Zgłoś Napisano 23 Lipca 2015 Maciek Okolice Torunia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arnik86 Zgłoś Napisano 24 Września 2015 Koleżanki i Koledzy mam na wymiane bądz sprzedaż dużego ładnego sarcophytona i szczepy poccilopory Foto jest w dziale targowiska zamienie. Pozdrawiam Paweł Cytuj 250L + 120L sump wystartował 13.9.2016 Ok 20kg skały Siporax 13L Szkło 100x50x50 przód i boki opti Obieg Jebao Dct 6000 odpieniacz DIY na pompie New Jet 6000 i meshu made by Robas78 lampa 6x39 1xJebao rw-15 Dozownik Jebao dp-4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d_on Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2015 Dawid Grudziądz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
turek87 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2015 Damian Włocławek osiedle michelin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aniou79 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2015 Artur 64L Osielsko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nin2 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2016 Ma ktoś jakieś ciekawe acropory w okolicy inowrocławia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość michalfa Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2016 Co to znaczy ciekawe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sadted1 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2016 Witam - Tadeusz , Bydgoszcz - Wyżyny - poszukuję małego wężowidła - kupię , przygarnę - proszę o kontakt !! - pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toja Zgłoś Napisano 12 Marca 2016 Dziś pierwsze urodziny salonu cc w Bydgoszczy. Najlepsze życzenia i wielu sukcesów dla całej ekipy od Pawła z rodziną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 12 Marca 2016 Dołączam do życzeń to będzie też rok w którym chyba w końcu odpalę swoje morskie akwarium. CC pozdrawiam i do zobaczenia. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartłomiej Zgłoś Napisano 12 Marca 2016 mam dollabelle pilnie potrzebuje domu w dobrej cenie pozdrawiam Cytuj KOSTKA 68x68x60 2 x Jebao RW-8 obieg Jebao DCT- 6000 Whiteskim 150 Giesemann infiniti 150W + 4x 24W skała 20 kg sump 60x40x40 - 3 komory suchy piasek - 10 kg kore 5th odpalone AD. 10.04.2015r. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
outta82 Zgłoś Napisano 9 Maja 2016 Witam, Łukasz, Toruń ( Wrzosy ) Dopiero w trakcie zakładania. Zamówiona kostka 40x40x40 opti white. Liczę na wsparcie Trochę nas toruniaków jest, może jakiś spot kiedyś? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
centka Zgłoś Napisano 9 Maja 2016 Bartek, również Toruń (Bydgoskie przedmieście) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gianni Zgłoś Napisano 11 Maja 2016 (edytowane) Witam kolegów. Darek Inowrocław. Właśnie stoję przed wyborem obsady swojej solniczki która na razie pięknie dojrzewa. Gdyby ktoś z kolegów dysponował "nadmiarem życia" odpowiedniego dla początkującego morszczaka chętnie przygarnę (oczywiście nie za darmo). Pozdrawiam! Edytowane 11 Maja 2016 przez Gianni (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LOBOS Zgłoś Napisano 11 Maja 2016 Witam. Przemek Bydgoszcz (Szwederowo) :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravicq Zgłoś Napisano 11 Maja 2016 (edytowane) Jak "wszyscy" to ja też : Maciej, Bydgoszcz (Górzyskowo) Edytowane 11 Maja 2016 przez ravicq (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blyx_00 Zgłoś Napisano 9 Października 2016 No to jeszcze ja Damian Bydgoszcz ( Leśne ) czy miałby ktoś z Bydgoszczy z morszczaków jakieś szczepki miękasów? Pisać jak co PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pecetowiec Zgłoś Napisano 9 Października 2016 Kompletuje ale zarażony na poważnie Damian-Tuchola Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caramelo Zgłoś Napisano 21 Października 2016 Hej, Daniel, Bydgoszcz, Błonie. Widziałem też kolegę z Wrzosów w Toruniu: Witam, Łukasz, Toruń ( Wrzosy ) Dopiero w trakcie zakładania. Zamówiona kostka 40x40x40 opti white. Liczę na wsparcie Trochę nas toruniaków jest, może jakiś spot kiedyś? Pozdrawiam Z Wrzosów pochodzę, często bywam; i jak, kostka stoi? Może na jakieś oglądanie wpadnę kiedyś? Pozdrawiam! Cytuj Keep calm and keep swimming. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andzior70 Zgłoś Napisano 21 Października 2016 Andrzej, Białe Błota, po roku się wpisuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil78 Zgłoś Napisano 31 Lipca 2017 Czy bylaby mozliwosc wproszenia sie do kogos z Grudziadza lub okolic w celu przytoczenia zsad prowadzenia solanki bo ja jestem w trakcie kompletowania zabawek szkielko mam 190 l tropikalne i puste do posolenia 90x60x60 bede w okolicach w listopadzie. Pozdrawiam Kamil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach