19 minut temu, Paragon napisał:no to ironicznie wydrukuj dwie takie same felgi z kilku różnych materiałów i zrób test potem pisz właśnie żeby nie powielać bzdur,
Ps. nie wiem czy dasz radę bo kiedyś zapierałeś się że wydrukujesz piękny test łudeczki i minie zaraz rok, a cały czas coś stoi na przeszkodzie najlepiej coś pisać, najlepiej na kogoś a jak trzeba coś udowodnić to yyy no nie mam jak
VDR już mi kiedyś wysmarowałeś soczystego meila i powtarzam Tobie nie lubię Ciebie i nie musisz polować na mozliwe tematy gdzie możesz mi doje.... dogadaj się z kolego projektującym samoloty i załóżcie fanklub
@VDRniby wcale nie polujesz na mnie niby przez przypadek zawsze się pojawiasz kiedy jest podobna sytuacja, niby wysmarowałeś mi takiego soczystego meile na cały monitor aż mi się czytać nie chciało a jedna zawsze gdzieś sie pojawiasz nie wiem zakochałeś się muszę Cię uprzedzić mam żonę i dwójkę dzieci poza tym mocno je kocham więc nie masz szans musisz się z tym pogodzić i znaleźć inny obiekt westchnień
Ale po co mam drukować z czego innego skoro PLA jak widać nie jest takie kruche jak go opisujesz. I nadaje się nie tylko do wydruków prototypowych jak waćpan raczysz twierdzić. Tyle i tylko tyle. Reszta to jak zwykle wycieczki osobiste z Twojej strony bo ciężko Ci przyznać że Twoje zdanie grubo mija się z prawdą. Oczywiście możesz mieć własne. Plaskoziemcy też mają i nikt im tego nie broni [emoji23]
A co do dojeby....nie muszę tego robić bo sam to sobie robisz z każdym kolejnym postem Nie mówiąc że lata mi to kompletnie. Dla mnie ważniejsze jest, że ktoś kto przeczyta te bzdury na temat PLA, przeczyta również np. mój post i wyciagnie inne wnioski. Tyle i tylko tyle, wycieczki osobiste zostaw dla siebie bo to po prostu prostackie O ile zrozumiesz w ogóle słowo prostackie.