8 minut temu, Paragon napisał:bo non stop mnie zaczepiasz az nie wiem czy nie zgłosić na policję o napastowanie
Ty nic nie musisz udowadniać za to nic Ci nie przeszkadza żeby wszystko oceniać i komentować wszystkie głupoty wszystkie tylko nie swoje
Widzisz forum dyskusyjne polega na tym, że każdy może mieć swoje zdanie. Każdy może też zdanie innego skomentować bo na tym polega dyskusja. Dyskusja polega również na tym, że przedstawia się tezę i ją argumentuje. Jeśli się ma tezę a nie ma argumentów to wtedy najczęściej ów interlokutor ucieka w wycieczki osobiste. Jak się coś pisze to wypadałoby to jakoś uargumentować a nie obrzucić wszystkich mających inne zdanie łajnem bo może czytający nie zauważą, tej bzdury która serwuje. Tak, tak zadzwoń - "Halo policja, proszę przyjechac na nano-reef bo VDR komentuje moje zdanie" Make my day.
@Beti - myślę, że liczba mnoga jest przesadzona
P.s i ja udowodniłem swoje zdanie na temat PLA - jeden filmik, z felgą z PLA założoną na auto. Tyle mi wystarczyło by Twoje banialuki na temat kruchości i małej wytrzymałości PLA obalić. Jeśli to dla Ciebie jest za mało, to faktycznie nie ma co dyskutować.