zwischen Zgłoś Napisano 26 Lutego 2015 Witam, chciałbym zapytać gdzie najlepiej rozmieścić komin w akwarium 130*60*60. Komin będzie wewnętrzny i skłaniał bym się do opcji prawy róg tz,skośnie. Jak ma się to do cyrkulacji itd. Proszę o opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lebcio Zgłoś Napisano 26 Lutego 2015 (edytowane) Mam tak zrobiony komin - skośny i fajnie to działa bo prądy wody ładnie zwracają na tej skośnej szybie. Skałę mam tak ułożoną, że za nią jest prześwit od tylnej szyby i tej skośnej. Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Edytowane 26 Lutego 2015 przez Lebcio (wyświetl historię edycji) Cytuj Akwarium: 540 L + 100 L sump Cyrkulacja: 2x Glamorca GP-03 Obieg: Jebao DCP10000 Odpieniacz: Twistman OB-200-EXT Oświetlenie: 4 x Maxspect Mazarra P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwischen Zgłoś Napisano 26 Lutego 2015 Dzięki ,wiec będę tez robił rogowy komin. Miałem trochę obawy o cyrkulację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach