Skocz do zawartości
Skrzydlica

Dzień kobiet w Skrzydlicy 20% rabatu na korale!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Z okazji dnia kobiet

Skrzydlica udziela 20 % rabatu

na korale dla wszystkich kobiet

które dokonają zakupów

w dniach 7.03 (sobota)

i

9.03 (poniedziałek)

Wszystkie Panie Zapraszamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A na dowód przez neta tez się da ?? Bo moja luba się pyta, a niestety mamy do Państwa daleko :(

Akwarium morskie 902 litry. Skała 52kg żywa i 40kg sucha. . Sól Royal Nature Ion Balanced Natural Sea Salt.

Oświetlenie 4x145W LED Pacific Sun METIS. Pompa obiegowa Jebao DCT 12000. Odpienicz WhiteSkim 250 by Sebastek. Dozownik Kore 5TH.

Cyrkulacja Maxspect Gyre XF-150.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1ed27bdf8c5eae692019329f1389d5e5_zpspwa5kvvu.jpg

Inmar jak najbardziej możesz wysyłać:)) Otwieramy od jedenastej:))

Pirotechnic zakupów ma dokonać kobieta czy to stacjonarnie czy on-line to dla płci pięknej jest dedykowana ta promocja:))

Tylko najpóźniej w poniedziałek musi być zapłacone by został uwzględniony rabacik.

Blyx zapraszamy w nasze Beskidzkie strony jest co zwiedzać, a i żona się ucieszy z rabatu i pięknego korala.:)

Zapraszamy wszystkich serdecznie

Sławek

Skrzydlica.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdzie równy status kobiet mężczyzn.Równe traktowanie stanowi nie tylko fundament koncepcji praw człowieka, ale jest także kamieniem węgielnym demokracji. Dzisiaj niepowtarzalność i indywidualizm każdego człowieka jest i powinien być wartością rzeczywiście chronioną przez wszystkie współczesne państwa. Standardy wypracowane w ramach demokratycznych systemów prawnych i politycznych zorientowane są dzisiaj na jednostkę – na jej indywidualizm i niepowtarzalność. Gwarantują, że bez względu na to, jakiej jesteśmy rasy, jakie jest nasze pochodzenie etniczne, religia, przekonania, wiek, stopień sprawności czy orientacja seksualna, każdy z nas ma prawo do swojej odmienności i prawo do bycia traktowanym na równi z innymi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A na dowód przez neta tez się da ?? Bo moja luba się pyta, a niestety mamy do Państwa daleko :(

Wystarczy dopisek dla żony;)))) legitymować nie będziemy;)))

A gdzie równy status kobiet mężczyzn.Równe traktowanie stanowi nie tylko fundament koncepcji praw człowieka, ale jest także kamieniem węgielnym demokracji. Dzisiaj niepowtarzalność i indywidualizm każdego człowieka jest i powinien być wartością rzeczywiście chronioną przez wszystkie współczesne państwa. Standardy wypracowane w ramach demokratycznych systemów prawnych i politycznych zorientowane są dzisiaj na jednostkę – na jej indywidualizm i niepowtarzalność. Gwarantują, że bez względu na to, jakiej jesteśmy rasy, jakie jest nasze pochodzenie etniczne, religia, przekonania, wiek, stopień sprawności czy orientacja seksualna, każdy z nas ma prawo do swojej odmienności i prawo do bycia traktowanym na równi z innymi.

Nic z tego nie zrozumiałem, ale jestem skłonny Panu również dać ten rabat;) hehehe

Pozdrawiam

Bart

Skrzydlica.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale chłopie pojechałeś :) nie czytasz gazet? poza tym to nie miejsce na głoszenie takich wywodów. W Skrzydlicy byłem po raz pierwszy 07.03.2015 zachęcony 20% rabatem. (Do głowy mi nie przyszło że nie dostanę rabatu, jako,że jestem facetem)

Oczywiśćie rabat dostałem, każdy otrzymał w tym dniu. Nie bylo dyskusji :) Sklep z góry polecam, przemiła obsługa... i co najważniejsze bardzo rzeczowe podejscie do klienta tzn nie usłyszałem zwrotów w stylu: "nie wiem" , "nie powinna", "trudno powiedzieć", "to zależy" itp....

Edytowane przez blyx (wyświetl historię edycji)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.