baszurek Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2016 Natchniony tym wątkiem zrobiłem małą rozdzielnię pod akwa z wyłącznikiem różnicowo nadprądowym 10mA 10A i 3 bezpiecznikami B6 (6A). Rozdzielnia jest podłączona kablem do gniazdka, w rozdzielni domowej mam róznicówkę 30mA i bezpieczniki B16. Mów do mnie jeszcze :ice: . A żeby było jeszcze śmieszniej,to 25 lat temu uzyskałem zaszczytny tytuł technika elektromechanika :rofl: . Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathom Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2016 Mów do mnie jeszcze :ice: . A żeby było jeszcze śmieszniej,to 25 lat temu uzyskałem zaszczytny tytuł technika elektromechanika :rofl: . Wyczuwam sarkazm ;> a teraz wracając do pytania ... Cytuj Moja rafka 247L Arduino PWM Sterownik DIY LED Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach