SirTomasKane Zgłoś Napisano 22 Marca 2015 Witam was Właśnie jestem w trakcie klejenia tylnego panelu do mojej kostki 35x35x35. Na zdjęciu widać budowę (czerwone linie pomocnicze) Odpływ z akwa będzie przez pudełko przelewowe również DIY Pierwsza komora - odpieniacz na kostkę lipową lub później coś zakupię z używek Druga komora - absorbenty - siporax, chemipure, purigen mam zamiar zrobić jeszcze koszyk do nich Trzecia komora - powrót na pompie Atman 303 czyli 600L/h Czy macie jeszcze jakieś sugestie co do budowy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 22 Marca 2015 zanieś kostkę do szklarza i za 10zł wywierci otwór albo wytnie prostokąt,pudełko może trochę szpecić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SirTomasKane Zgłoś Napisano 22 Marca 2015 (edytowane) Kostka już jest dawno zalana od 2013r więc ciężko by było... Edytowane 22 Marca 2015 przez SirTomasKane (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach