Creol Zgłoś Napisano 30 Marca 2015 Czyżby na naszym forum czas się rozpędził o godzinę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 30 Marca 2015 Czyżby na naszym forum czas się rozpędził o godzinę? A czy aby czasu na forum nie zmienia się lokalnie w ustawieniach forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Creol Zgłoś Napisano 30 Marca 2015 A czy aby czasu na forum nie zmienia się lokalnie w ustawieniach forum Walker, nie bij! Sprawdziłem, bo juz chcialem sam bic sie w piersi… ale strefa czasowa ok (Wawa, Paryz etc), i nawet zaznaczone "Automatycznie wykryj czy moja strefa czasowa używa czasu letniego"… A u mnie nadal godzina do przodu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 30 Marca 2015 Strefę zostaw taką jak trzeba i odznacz oba "ptaszki" poniżej Automatycznie wykryj czy moja strefa czasowa używa czasu letniego Moja strefa czasowa używa teraz czasu letniego Gwarantuje że przeniesiesz się w czasie razem z całym forum o godzinę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Creol Zgłoś Napisano 30 Marca 2015 Strefę zostaw taką jak trzeba i odznacz oba "ptaszki" poniżej Automatycznie wykryj czy moja strefa czasowa używa czasu letniego Moja strefa czasowa używa teraz czasu letniego Gwarantuje że przeniesiesz się w czasie razem z całym forum o godzinę Dzięki! Teleportacja dokonana . Jestem teraz już z wami Pytanie- po co te opcje Automatycznie wykryj czy moja strefa czasowa używa czasu letniego Moja strefa czasowa używa teraz czasu letniego skoro tylko życie utrudniają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach