zero8 Zgłoś Napisano 30 Marca 2015 Witam, znacie kogoś kto dobrze poklei mi akwarium? Mam szybę OW za darmo, od zaprzyjaźnionego szklarza (ja im robię gafikę, oni panele szklane i rozliczamy się w barterze ), ale nikt nie ma doświadczenie w klejeniu. Przez google znajduję tylko oferty zakupu akwarium pod wymiar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cerb Zgłoś Napisano 30 Marca 2015 Zobacz akwarlux.pl nie wiem czy kleją z nieswojego szkła ale na pewno kleją dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zygi Zgłoś Napisano 31 Marca 2015 mi akwarlux kleił sump i zbiornik na dolewkę, dobrze to tego na pewno nie zrobili, nie polecam zwłaszcza do opti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cerb Zgłoś Napisano 31 Marca 2015 A ja mialem od nich opti z 8mm szyby i naprawde wykonanie pierwsza klasa, klejenie bez wałków sylikonu itp. Widzialem tez u znajomego kilka innych baniakow z akwarluxu i tez zero zarzutu. Nie bronie ich, po prostu ja sie na tej firmie nie przejechałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zero8 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2015 Napisałem do kilku wykonawców i nikt nie odpisuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasek Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2015 Czas skleić pierwsze w życiu akwarium samemu Możesz mieć problem jeśli chcesz z własnym materiałem. Wiadomo że szklarz zarabia prócz klejenia jeszcze na szkle i myślę że głównie o to tutaj chodzi. Cytuj Akwarium:60x60x50 panel, odpieniacz DIY na pompie Tunze 9410.04, obieg Tunze 1073.020, cyrkulacja Tunze 6015+6025, swiatło chińczyk 120W+2x24W T5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mt4m Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2015 Poszukaj w googlach kolegi thewald ,klei zbiorniki w domu zlecającego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zero8 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2015 Od niego zacząłem, na razie cisza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mt4m Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2015 Może Waldek zawiesił działalność co byłoby dziwne ,a może po prostu zaczął wcześniej świętować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zero8 Zgłoś Napisano 19 Maja 2015 Sprawa dalej aktualna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach