Vahiro Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2015 Witam, chciałbym zapytać czy zna ktoś jakiegoś majstra (lub nim jest) który za rozsądne pieniądze wywierci mi dziurę w bocznej szybie sklejonego akwarium. Szkło o grubości 10mm a dziura najprawdopodobniej średnicy 45mm. Mieszkam w Warszawie, miałoby było aby za dopłatą majster mógł to zrobić w domu ale to nie jest kryterium. Z góry dzięki za pomoc! Cytuj OGLĄDAMY AKWARIUM Akwarium 120x60x50 z pudełkiem przelewowym Lampa: Pacyfic Sun Metis Hyperion R2 2x150w + 2x54w CoralPlus Odpieniacz: Deltec SC 1455 Obieg: Jebao DCT 6000 Cyrkulacja: 2x Jebao RW-8 Filtracja biologiczna: DSB + Refugium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz T Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2015 Na allegro kupiłem koronkę za 60zl i sam wiercilem. Jest dużo filmików w necie. Dobrze chłodzić i dobrą wolno obrotowa wiertarke. I sam dasz radę. Cytuj 600l w obiegu, OPTI z kominem, lampa LED PANDORA HYPERION R2 HYBRID, obieg DC6000, odpieniacz na tunze silence 9430.040, PROFILUX II Ex 2xPh, redox, SMS itp, DP-4 na balingu, sump 80x80x40 + refugium, miękko-LPS-SPS. Naprawimy wszystko co jest związane z elektroniką i nie ucieka na drzewo. Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki. Cuda zajmują mi trochę czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wtełek1 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Każdy szklarz powinien to zrobić W moim przypadku też chcieli to zrobić ale zrezygnowałem. Raczej dużo nie powinien za to wziąć. Polecam także rowiązanie pana powyżej To nie trudne, na necie pełno filmików i da się rade hehe. A otwornica się przyda na lepsze czasy i nie zginie chyba. Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Wtełek1 (wyświetl historię edycji) Cytuj "Mówiłaś mi" bym nie umarł, to jest w genach "Brzydki, zły i szczery" w biegu "Po drodze do nieba" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lebcio Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2015 Przesyłam na PW Cytuj Akwarium: 540 L + 100 L sump Cyrkulacja: 2x Glamorca GP-03 Obieg: Jebao DCP10000 Odpieniacz: Twistman OB-200-EXT Oświetlenie: 4 x Maxspect Mazarra P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vahiro Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2015 Dzięki za pomoc. Kolega Lebcio dał namiary, zadzwonię zapytam jak będzie astronomiczna cena to oczywiście sam się tego podejmę Cytuj OGLĄDAMY AKWARIUM Akwarium 120x60x50 z pudełkiem przelewowym Lampa: Pacyfic Sun Metis Hyperion R2 2x150w + 2x54w CoralPlus Odpieniacz: Deltec SC 1455 Obieg: Jebao DCT 6000 Cyrkulacja: 2x Jebao RW-8 Filtracja biologiczna: DSB + Refugium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach