deciak Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam, Jak można pozbyć się tego drania, zabija ślimaki a że siedzi w skale (poklejonej) to nie ma jak wyciągnąć i poszukać. A to winowajca problemu. Mam nadzieję że tylko 1 szt. http://pl.reeflex.ne...ericelis_sp.htm Edytowane 5 Września 2016 przez deciak (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deciak Zgłoś Napisano 5 Września 2016 I dziś przez przypadek złapana następna sztuka, malutki około 1 centymetra. Myślałem że już nie ma i kupiłem kilka ślimaków i zapewne za kilka tyg. będzie po nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 5 Września 2016 Jak ci nie zależy na żywym to przywiązanie igły do jakiegoś patyka załatwi sprawę. Którejś nocy się ujawni i go nadziejesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deciak Zgłoś Napisano 5 Września 2016 Jak ci nie zależy na żywym to przywiązanie igły do jakiegoś patyka załatwi sprawę. Którejś nocy się ujawni i go nadziejesz. Bardziej myślałem nad naturalnym wrogiem, ale dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach