STANCIO Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2015 Witam, od jakiegos czasu jestem szczesliwym posiadaczem morszczaka 125l posiadam w nim; 2x blazenki 1x blue trigger 1x filefish 1x slimak 3x kraby mam jedno pytanie a mianowicie czy moge jeszcze cos tam dorzucic jak tak to co i w jakich ilosciach , dziekuje za podpowiedz , pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czaja Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2015 Posiadasz Blue trigger w 125L?? Wiesz jakie one duże rosną?? Cytuj Akwarium 80x45x45 (162L), Światło 6x24W T5, Cyrkulacja 2 x Tunze 6025, Odpieniacz Deltec MCE600. Bez panela i sumpa. Zalane 02.02.2014. Obsada: Chrysiptera Parasema, Pictiochromis paccagnellae, 2 x Amphiprion ocellaris, 2 x Chromis Viridis, Halichoeres melanurus, Ecsenius bicolor, Labroides dimidiatus, Mandaryn wspaniały do tego jakieś miękasy, LPSy, SPSy, 2 x Lysmata amboinensis, ślimaki, rozgwiazda piaskowa, jeżowiec i wężowidła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blizzard2009 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2015 Dla tego Blue koniecznie poszukaj nowego domu, a później moim zdaniem możesz dorzucić jeszcze 2-3 rybki. Tylko wybierz coś odpowiedniego do tego litrażu, IMO nadawala by się jakaś babka, salarias, moze pterapogon, jakis garbik, pseudochromis, moze jakas magnifica albo decora - z tych gatunków bym wybierał. Cytuj POPRZEDNIE SZKŁO: tutaj OBECNE SZKŁO: tutaj * 150x55x55cm, sump120x40x43cm * * ATI Sunpower 8x54W * * odpieniacz DIY by Erni na pompie DC3000 " * start na 20kg suchej Marco Rocks + 15l Siporax * * refugium * Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STANCIO Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2015 Wielkie dzięki za odpowiedz, blue trigger jest jeszcze bardzo mały i jest on w moim baniaku tylko tymczasowo, dostałem go w prezencie, jak podrosnie to wymienię pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Percnon Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2015 kup sobie salariasa fasciatusa, pozyteczny, swietnie wyjada glony, maly, nie brudzi. Do akwa 125 to w sumie obsada wystarczajaca pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach