lukaszra Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Witajcie ma ktos sposob na podwieszenie malej lampy nano led ?? nad moja kostka jest drewniany stelarz i chcialbym wykorzystac go aby podwiesic lampe lampa na zdjeciu lezy na samej gorze ,,,zetlight nano Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez lukaszra (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wtełek1 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2015 Kanlux rope nt 150 tylko linki skrócić Wydaje mi się że dałoby to radę Cytuj "Mówiłaś mi" bym nie umarł, to jest w genach "Brzydki, zły i szczery" w biegu "Po drodze do nieba" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2015 Bez problemu. System kompletny to ok 30 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszra Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2015 nooooo moze i masz racje zaraz spojrze dokladnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoti79 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) proponuję relingi plus złącze typu T i mamy coś takiego a kabelki można schować w rureczkę Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez skoti79 (wyświetl historię edycji) Cytuj baniaczek 450+160sump oświetlenie t5+led obsada koralin mieszana mieszana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach