Beowulf Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2015 Dzień dobry tak z ciekawości się zapytam ile sztuk mogę trzymać w akwarium 100*40*50 ---200litrów Cytuj . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Percnon Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2015 monodactylusów? Zero. To ryba stadna ( 5-15 sztuk ma sens) i rosnie na wielkość dloni doroslego mena. Polecam wycieczke do zoo, a jak wrocław to pamietam ze w jakiejs wielkiej galeri były w duzym wysokim akwarium przy schodach ruchomych pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beowulf Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2015 Wiem że rosną wielkie jak już nie będa sie mieścić nie mam daleko do zoo więc oddam je tam niech sobie pływają Cytuj . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartolomeo84 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2015 Tyle tylko, że ryby nie rozwijają się wtedy należycie. Karłowacieją ulegają deformacji i niedorozwinięciu organy wewnętrzne. Proponuję trochę o tym poczytać, a nie podchodzić do tematu, że jak będą za duże to je oddam. Jak już będą "za duże" to już będą chore.Zapewne i tak zrobisz co chcesz... Cytuj BEZ ODPIENIACZA LOW TECH/HIGH NATURE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Percnon Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2015 i dodatkowo należy wiedzieć ze ta ryba plywa w toni, wiec duzo przestrzeni potrzebuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach