whyduck Zgłoś Napisano 16 Września 2015 Jakieś proste sps na samą górę i będzie fajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kanio10 Zgłoś Napisano 19 Września 2015 Mega fajnie się zapowiada :-) skąd dobierales korale? Cytuj Mój baniaczek - http://nano-reef.pl/topic/77257-pierwsza-solanki-czas-zaczac-walbrzych/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafik25 Zgłoś Napisano 20 Września 2015 Fajne szkło. ładne kolorki w wszystko ze sobą ciekawie współgra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrosolowski Zgłoś Napisano 22 Września 2015 Mega fajnie się zapowiada :-) skąd dobierales korale? hej, troche z giełdy forum, część od znajomych, euphyllie i milkę kupiłem w Murenie w Lublinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrosolowski Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Kolejny update Akwarium ma już 8 miesięcy, jak do tej pory wszystko OK. Planuje dołożyć jeszcze ze 2-3 rodzaje zoasów plus Ecsenius stigmatura, Reszta na zdjęciach Edytowane 24 Stycznia 2016 przez wrosolowski (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jointela Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2016 Super wygląda. Nie moja baja jeżeli chodzi o ustawienie skały choć w kostce to ciężko coś oryginalnego zrobić. Jak nazywa się ten zielony włochaty koral Briareum? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Obecny zbiornik 142,5 + PANEL http://nano-reef.pl/forums/topic/107060-142-5-panel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrosolowski Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2016 Jak nazywa się ten zielony włochaty koral Briareum? Jedyną nazwę jaką znam to briareum fluo. Jesli jesteś zainteresowany mogę się wymienić na coś innego , daj znać na PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jointela Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2016 Jutro dopiero zalewam :-) wiec dopóki nie dojrzeje to czekam cierpliwie z koralami :-) Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Obecny zbiornik 142,5 + PANEL http://nano-reef.pl/forums/topic/107060-142-5-panel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafik25 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2016 Posiadasz w tym szkle odpieniacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrosolowski Zgłoś Napisano 14 Lutego 2016 Nie posiadam, podmiany wody załatwiają sprawę Sent from Mi4c via Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bystrotrecon Zgłoś Napisano 15 Lutego 2016 Lampa wystarcza? czy myślisz nad zamianą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrosolowski Zgłoś Napisano 16 Lutego 2016 Hmmm wydaje mi się że jest ok, korale rosną, nic nie dobrego się nie dzieje. Być może przy lepszej lampie rosło by szybciej, ale w tak małym akwarium to raczej lepiej żeby wolniej wszystko się działo. Jedyne co mogę powiedzieć to słabe bliki są i mógłby ten efekt być lepszy. Czy kupiłbym ponownie ta lampę? W tej cenie chyba nie ma alternatywy. Sent from Mi4c via Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach