Ironista Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Sprzedam pompę obiegową RD 6000. Pompa w bardzo dobrym stanie. Pracuje bez zarzutu i przede wszystkim bardzo cicho. Pompa ma fabrycznie wklejoną dwuzłączkę na rurę 25. Ja używałem połączenia na sztywno, czyli z wklejoną rurą bezpośrednio idącą do śrubunku, bo jakoś nie mam zaufania do połączeń wężem. Zawsze może spaść i narobić potopu. Pompa mimo że połączona na sztywno pracowała bezgłośnie. Do pompy dołączam przycięte kolanko łukowe 90 stopni. To rozwiązanie pozwala na to, że w komorze pompy nie trzeba trzymać dużego poziomu wody żeby nie robił się wir i nie zasysała powietrza, a nie ma wpływu na ilość pompowanej wody. Cena za całość 800 zł. Edytowane 24 Stycznia 2016 przez Ironista (wyświetl historię edycji) I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ironista Zgłoś Napisano 27 Września 2015 UP. I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ironista Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2016 Nadal aktualne. Polecam lubiącym ciszę i spokój. I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArekF Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2016 Pw. Początek 01-10-2010 Szkło 120x55x50 optiwhite , cyrkulacja 2x tunze 6045 1 x tuzne 6055, Odpieniacz BK 200 mini VS12, UV JBL 18 W, Tunze Wavebox,Phobos 2x110 Cree + 2x39W T5 .... masa innych rzeczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ironista Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2016 UP I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach