Skocz do zawartości
Przemek

reaktory, mieszacze oferuję...

Rekomendowane odpowiedzi

A ja może będe nieoryginalny - ale za to konsekwentny.

Wszelkie ogłoszenia o treści komercyjnej(a za takie uważam Twoje) nie są przeze mnie akceptowane na tym forum - wystarczy że powiem ze jest to powiedzmy "konflikt interesów".

Nie widzę natomiast jakiegokolwiek problemu, a żeby wszelkie osoby(czy też podmioty) wykupiły płatną reklamę - czy to w formie banerów, czy sky-scraperów czy jakąkolwiek inną.

Myślę, że jest to normalne podejście do tego tematu - nie widzę jakiegokolwiek powodu, aby sponsorowac tego typu działalności.

To samo dotyczy kilku innych osób, które wiem że pod płaszczykiem wyprzedaży i drobnego handlu prowadzą normalną działalność zarobkową - dotyczy to m.in. Rysia K. z południa Polski.

Jeśli chcecie wykorzystać forum do zareklamowania siebie i swoich produktów lub działalności - ok, nie mam nic przeciwko, ale na określonych zasadach. W innym wypadku Wasze posty będą usuwane.

Ten post jutro rano zostanie także usunięty, a zainteresowanych po szczegóły zapraszam na priva.

Pozdrawiam

Przemek

pozdrawiam

Przemysław Cybulski
www.Pacific-Sun.eu
Home for advanced technology

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A na jakich zasadach ma targowisko dalej dzialac?

Zalozmy sprzedawalem wczoraj korala miekkiego i AM kalkwasser no i oplate mam za to umieszczac, czy to jak rozumiem dotyczy tylko 'masowki'?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lukasz ja mysle ze na takich , jesli ktos chce sprzedac uzywany sprzet ktory kupil to tutaj mozna zamiescic ogloszenie podac cene itd ... puki darmowy jest jeszcze ten dzial ogloszen :):):D

nie nalezaloby probowac na zywca zarobic na ludziach wystawiajac zrobiony sprzet i to z byle jakiego materialu i jak najprostrzej budowy :D hyhy

Jest jeszez janku jedna alternatywa , mozesz sprobowac u mnie na forum sie oglaszac :D buahhahaha

Pozdrawiam Zbyszek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Targowisko dalej ma działać na normalnych zasadach - NIGDY nie było jakichkolwiek problemów z ogłoszeniami osób które chcą coś sprzedać, likwidują zbiornik, wymieniają sprzęt na lepszy i mają stary na zbyciu itd.

Natomiast nie jestem zainteresowany, aby osoby wykorzystujące to forum do celów zarobkowych miały to robić za darmo - jesli uważają przeciwnie, zapraszam do sponosorowania serwera, konkursów, pracy osób które na tym forum pracowały i nadal pracują itd.

Dlatego prosze zrozumieć, że nie piszę, że reklama innych sklepów, czy też podmiotów jest zabroniona - jest możliwa, ale w formie płatnej REKLAMY - tylko jak na razie, wszyscy chieliby coś wykorzystać, nie ponosząc przy tym żadnych kosztów...(mówię o osobach z "branży" - w szerokim tego słowa znaczeniu.)

I dotyczy to osób takż eprywatnych, które np. od roku czasu sprzedają skałę z likwidowanego zbiornika - i wychodzi mi juz na to, że w zbiorniku było z 450kg ...

To że do tej pory o tym nie pisałem, to nie znaczy że nie wiedziałem - ale tak jak napisałem, musze być konsekwentny.

Pozdrawiam

Przemek

pozdrawiam

Przemysław Cybulski
www.Pacific-Sun.eu
Home for advanced technology

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przemku moze to i dobry pomysl , powiedz prosze jaka by ta cena za umieszczenie reklamy miala byc ? , niedlugo jak otworze firme ze sprzetem to umiescisz tutaj na Twoim forum reklame mnie jako pierwszemu , a moze nawet pozniej bedziesz rozprowadzal moj sprzet :) bo business is business :D

Ps; Mozesz na priv odpowiedziec .

Pozdrawiam Zbyszek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.