Skocz do zawartości

Historia edycji

rafik73

rafik73

Dnia 9 maja 2017 o 15:30, snocho napisał:

Zajrzyj koniecznie do pomieszczenia przy wejściu na spiralę. Są tam klasyczne okna i kanapy. Można spędzić zdecydowanie więcej czasu niż w tunelu i z tego, co z;)

Byłem , odwiedziłem . Mega projekt   w kolejkach co się wystałem to ostatnio za komuny .

1 kolejka do kasy 

2 kolejka po koła 

3 kolejka do zjeżdzalni 

4  kolejka do następnej zjeżdzalni itd ............na 3h pobyt 50% w kolejkach .

Super sprawa i atrakcję dla dzieciaków . Dla nas to chyba bardziej atrakcyjne byłoby obejżenie od zaplecza - sprztu obsługującego akwaria. 

Ps. Odwiedzający radzę zabrać ze sobą suszarki do włosów . Na 10 tylko 1 sprawna :(

image-4_2.jpg

image_2.jpg

rafik73

rafik73

Dnia 9 maja 2017 o 15:30, snocho napisał:

Zajrzyj koniecznie do pomieszczenia przy wejściu na spiralę. Są tam klasyczne okna i kanapy. Można spędzić zdecydowanie więcej czasu niż w tunelu i z tego, co z;)

Byłem , odwiedziłem . Mega projekt   w kolejkach co się wystałem to ostatnio za komuny .

1 kolejka do kasy 

2 kolejka po koła 

3 kolejka do zjeżdzalni 

4  kolejka do zjeżdzalni itd ............na 3h pobyt 50% w kolejkach .

Super sprawa i atrakcję dla dzieciaków . Dla nas to chyba bardziej atrakcyjne byłoby obejżenie od zaplecza - sprztu obsługującego akwaria. 

Ps. Odwiedzający radzę zabrać ze sobą suszarki do włosów . Na 10 tylko 1 sprawna :(

image-4_2.jpg

image_2.jpg

rafik73

rafik73

Dnia Tuesday, May 09, 2017 o 15:30, snocho napisał:

1 kolejka do kasy 

2 kolejka po koła 

3 kolejka do zjeżdzalni 

4  koljeka do zjeżdzalni itd ............na 3h pobycie  50% w kolejkach .

image-4_2.jpg

image_2.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.