Beard Zgłoś Napisano 22 Lipca 2015 Witam, Siedzę sobie na plaży dumam. Są może jakieś sklepy z morszczyzną w Kołobrzegu lub okolicach. Może warto coś zobaczyć w drodze do Warszawy. Trójmiasto odpada, aż tak po drodze nie będzie. Problem w tym, że będę wracał w niedzielę. Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafik73 Zgłoś Napisano 22 Lipca 2015 Łukasz nie siedź na plaży tylko łów życie do akwarium. Po drodze to chyba do kolegi z Bydgoszczy Craze Coral. Cytuj http://reefhub.pl/ra...5l-z-legionowa/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal.gorzow Zgłoś Napisano 22 Lipca 2015 Leć plażą do Gdyni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beard Zgłoś Napisano 22 Lipca 2015 Łukasz nie siedź na plaży tylko łów życie do akwarium. Po drodze to chyba do kolegi z Bydgoszczy Craze Coral. Te krewetki normalnie na plaży łapie się w siatkę taką jak na motyle? Kompletnie nie interesowałem się tym wcześniej Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igor1980 Zgłoś Napisano 22 Lipca 2015 świerzak znajdź troszkę spokojniejsze miejsce ( bez człowieków wielu ) podbierak w rączkę, wody po kolana, i idąc szorujesz podbierakiem po dnie. Wyciągasz podbierak i się dziwisz ps. nie ten ksiądz Cytuj ryby: Labroides dimidiatus, Pseudocheilinus hexataenia, Chromis viridis x10, Zebrasoma veliferum, Valenciennea puellaris korale: Capnella, Caulastrea curvata, Discosoma, Rhodactis, Zoanthus, Xsenia, Gorgonia, Briareum, Pseudogorgonia, Euphylia paraankora,Euphylia yaeyamaensis, Euphylia ancora, Euphylia glabrescens Lobophytum, Parazoanthus, Gonipora, Hystrix, Clavularia viridis. Sarcophyton, Ricordea florida, Echinopora, Sinularia, Lobophyllia corymbosa, Lobophyllia rainbow, Blastomussa wellsi,Blastomussa merletti, Caulastrea echinulata,Caulastrea furcata, Acanthastrea echinata, Duncanopsammia axifuga, Turbinaria,Montipora Capricornus, Pocilipora, Stylophora, inne: Entacmea quadricolorx2, Lysmata amboinensisx3, Archaster angulatus, Blue hermit crab, Tectus Fenestratus, Mespilla globulus, Strombus sp., Ophiolepis superba, Anemonia viridisx2, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach