wrsdz Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2015 Hej wszystkim , Nad moim zbiornikiem ( 50 x 50 x 45 ) swieci w/w lampa. Wszystko pięknie miód malina , wschody zachody oświetlenie nocne , i inne pierdoły . Przyrosty LPS sps widoczne jest okej. Ale czym mógł bym doświetlić bardziej mój zbiornik po bokach? Raczej w te sama manke tj LED etc j.w. Opcje . Jakies pomysły ? W sumie rozważałem przez jakiś czas zmianę led na "rury" tylko na jakie? Czym oświetlacie podobne kostki ? Z góry dziekuje i zapraszam do dyskusji ! Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj 160 litrow OW Cube, T5 , RW 4/ Koralia, DYI Skimmer, NJ2300 na obiegu, Ebtech, glownie SPS , zbiornik oparty na metodzie DSR !!! "Metoda DSR jako suplementacja mikroelementow " artykul kolegi Jacka (PL wersja) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2015 może zmienić soczewki z 90 na 120' ? http://allegro.pl/soczewki-120stopni-do-maxspect-razor-r420r-60-300w-i5069549928.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrsdz Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2015 O widzisz super ze tez sam nie wpadłem . Bardzo ekonomiczny pomysł Dziękować Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj 160 litrow OW Cube, T5 , RW 4/ Koralia, DYI Skimmer, NJ2300 na obiegu, Ebtech, glownie SPS , zbiornik oparty na metodzie DSR !!! "Metoda DSR jako suplementacja mikroelementow " artykul kolegi Jacka (PL wersja) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach