pa_blo Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) Brak życia na sprzedaż Edytowane 17 Maja 2016 przez pa_blo (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pa_blo Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2016 Doszło kilka korali i ryb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radek-sl Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2016 Hey skąd jesteś ? Interesuje mnie galaxea i caulastrea jeslinsie nie mylę jest stalowa? Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pa_blo Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2016 Nie chce się szukać Skąd:Siemianowice Śląskie Kolor nie jest stalowy, iphone i ledy przekłamują kolory jak dla mnie to standardowy kolor czyli lekko niebieskawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arczi 71 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2016 Proszę o rezerwacje nr 7 i 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pa_blo Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2016 @Arczi71 czekam na kontakt na PW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom_Killer Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2016 masz fotkę ? 4. Ukwiał dywanowy różowo-biały - 100zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morsik Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2016 pw ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pa_blo Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2016 Z tą fotką ukwiału dywanowego trzeba poczekać ponieważ mam go niestety z tyłu i musze rozwalić skalną konstrukcję. Dodałem nowe zwierzaki i ich fotki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pa_blo Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2016 Nowe fotki i zwierzaki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pa_blo Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2016 Fotka ukwiała dywanowego dodana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rufio19 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2016 Witaj Calaustrea z chęcią kupie jeśli jeszcze została, w piątek około 17tej będę w erybce to mogę podjechać i odebrać , jeśli możesz to poslij numer telefonu na pw zdzwonimy się Pozdrawiam Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pa_blo Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Nowe ceny na resztę Edytowane 17 Maja 2016 przez pa_blo (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slowik Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2016 pw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pa_blo Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2016 Aktualizacja i nowe ceny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach