Waldi Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2015 no właśnie ,kto z waz ma w akwarium z miękasami imperatora tylko nie chodzi mi o drobne miekkie typu ,grzybki czy zoantusy tylko jakies sarkopytony czy inne sinularie,lobopytony? i jak się u was zachowuje ten gagatek? Cytuj 900 l w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foust Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Miałem przez ok. miesiąc mały egzemplarz ok 3/4cm. Sarco, sinularie i zoasy szarpał jak reksio szynkę Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez Foust (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldi Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2015 uuu to nie dobrze... może jeszcze ktoś? Cytuj 900 l w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klaczov Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2015 3 miesiące u mnie był wielkości ok.5cm , na początku grymasił mrożonkami ale max 2-3 tyg później wcinał jak głupi artemie a miękasów nie ruszył a cały czas z nim zoaski były i lobopython odpadł dopiero po ospie ;( Cytuj 300L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bibik Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Mój był od małego,miał wielkość średniego karpia nie wyrabiałna zakrętach,i to go zgubiło,jak zabrakło prądu po 2 godzinach kia,olbrzymie zużycie tlenu,ale miękasów i nie szarpał,trzeba jednak karmić go olbrzymią ilością karmy Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez bibik (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stani Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2015 Mlody nic nie tykal. Jak sie wybarwil, to szarpal co mu przed pyskiem stalo. Cytuj 120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldi Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2015 ok dzieki ech piekna ryba Cytuj 900 l w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach