Beowulf Zgłoś Napisano 4 Września 2015 Witajcie wczoraj przyczepiłem do skały koralowca igła lekarska dziś po pracy przychodzę koralowiec leży na piachu a igły nigdzie nie mogę znaleźć czy będzie ona szkodzić jeśli jej nie znajdę.Sam jestem ciekaw gdzie ona mogła sie podziać wsadził 2 i pływa ,a tamtej ani słychu ani widu Cytuj . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
messaya Zgłoś Napisano 4 Września 2015 Poczekaj kilka dni, wypłynie... one zawsze wypływają A nawet jeśli ugrzęźnie gdzieś na stałe to krzywdy w zbiorniku nie wyrządzi. Cytuj Start luty 2011. Zbiornik: 85x55x50h=233l. Sump -112l. Cyrkulacja: Aquael Reef Circulator 2600, Jebao WP25, JVP 102. Obieg: New Jet 2300. Odpieniacz: H&S110 na Tunze Hydroformer Silence 9420.04. Oświetlenie: TMC V2 Ilumen Air 900 -170W. 15kg live rock. 9kg Nature`s Ocean Bio-Active Live Aragonite Reef Sand. Refugium. Sól: Kordon Coral Sea Complete Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beowulf Zgłoś Napisano 4 Września 2015 Ok dziękuje za odpowiedz choć naprawdę nie wiem gdzie może ona być Cytuj . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 4 Września 2015 spróbuj magnesem bo jak wpadnie w cyrkulator to będą jaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shellik Zgłoś Napisano 4 Września 2015 pochłonie ją rafa u mnie dziwny twór okazał się kawałkiem opakowania (wieczkiem) z mrożonek nie wiem jak się tam dostał ale zarósł w skale przy pomocy jakiejś zielonej gąbki Cytuj http://nano-reef.pl/topic/77629-katowickie-240l-sump-128/ Akwa 120x40x50 + sump 80x40x40, Obieg NJ 3000, Odpieniacz DIY ala Deltec 1455 Aquabee 2000 igła, Światło Hailea 4x54W + nocne, Dolewka AquaTrend, Dozownik Jebao DP4 Nowy zbiornik: http://nano-reef.pl/forums/topic/87373-projekt-nowego-szkiełka-150x60x60-w-katowicach/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beowulf Zgłoś Napisano 4 Września 2015 no to nieźle hii choć nie powiem ale wolał bym ja znaleźć Cytuj . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 4 Września 2015 A do magnesu cyrkulatora mie jest przyklejona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dale Zgłoś Napisano 4 Września 2015 Ludzie, wyluzujcie.... igła w cyrkulatorze.... A na temat kręgów w zborzu też macie torie ? Powiem tak, do chwili, kiedy nie wbijesz sobie jej w rękę grzebiąc w baniaku, nic złego się nie stanie. Nasze akwaria znoszą nie takie rzeczy.... Cytuj 125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT, Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beowulf Zgłoś Napisano 5 Września 2015 igła dziś sama wypłynęła Cytuj . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach