Marqo Zgłoś Napisano 15 Września 2015 Kończę otwierać sklep internetowy i poszukuję taniej firmy kurierskiej do wysyłania paczek . Nie jest to jednorazowe wysłanie paczki a raczej masowe. Oficjalne cenniki są dosyć wysokie . Jak to inni robią ,że mają takie niskie ceny (hurtownicy) ? Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamianRadom Zgłoś Napisano 15 Września 2015 Wszystko jest uzależnione od ilości wysyłanych paczek w miesiącu. Większość firm kurierskich wymaga zadeklarowania ile mniej więcej paczek w miesiącu będzie wysyłanych. W tej chwili mamy w firmie umowę z DPD. Nie trzeba deklarować ilości przesyłek, ceny ok, trzeba jedynie udostępnić im możliwość pobierania należności za FV samodzielnie z konta firmy. Cytuj Moje trochę ponad 300l w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 15 Września 2015 Wszystko jest uzależnione od ilości wysyłanych paczek w miesiącu. Większość firm kurierskich wymaga zadeklarowania ile mniej więcej paczek w miesiącu będzie wysyłanych. W tej chwili mamy w firmie umowę z DPD. Nie trzeba deklarować ilości przesyłek, ceny ok, trzeba jedynie udostępnić im możliwość pobierania należności za FV samodzielnie z konta firmy. Możesz podać jakie dokładnie są ceny po podpisaniu umowy ? A jednak DPD wymaga abonamentu miesięcznego i w to miejsce mamy do wykorzystania x paczek . Potrzeba coś bez deklaracji , przynajmniej na razie. Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomas kay Zgłoś Napisano 15 Września 2015 bez deklaracji będzie ci ciężko bo właśnie o tą deklarację ci wyliczą dostępny dla ciebie rabat, a te potrafią być spore. Cytuj Tisze jediesz dalsze budiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastek Zgłoś Napisano 15 Września 2015 a rzuć okiem na sendit.pl Cytuj Akwarium morskie 800 litrow w obiegu, 50kg LR + 20kg LS, Odpieniacz białek: WhiteSkim 250 12x54W T5 Słona woda płynie i coraz bardziej mnie wciąga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vertiscire Zgłoś Napisano 15 Września 2015 15.24 to nie jest tanio. Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka Cytuj Acropolis 800L ++ na ZEOVIT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
9866666 Zgłoś Napisano 16 Września 2015 Ja ostatnio znalazłem takie coś: http://sendego.pl/. Jedną paczkę tym wysłałem i doszło bez problemu, przy większych ilościach możesz ponegocjować cenę Cytuj Było 30l >> 112l + 45l >> 375l >> 490l >> Jest 637l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 16 Września 2015 Ja ostatnio znalazłem takie coś: http://sendego.pl/. Jedną paczkę tym wysłałem i doszło bez problemu, przy większych ilościach możesz ponegocjować cenę Opinii nie ma za wiele o nich . Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 30 Września 2016 Trochę już paczek wysyłam ok 150-200szt i czas poszukać czegoś tańszego od sendit. Co możecie jeszcze polecić ? Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach