lukaszra Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2015 siema na samym poczatku tematu jest opis dzialania w środku jest wklejony malutki panel który widać na zdjęciach zasada działania panela jest bardzo prosta : górą wciąga wodę która przelatuje przez watę filtracyjną JBL następnie przez odrobinę peletów i ceramikę na samym dole jest pompa Kupiona u Seby, Eheim 300 najmniejsza jaka była dostępna..która wypycha wodę górą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin76 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Siemka wkoncu jesteś,a powiedz mi bo widze wylot pompy jest gdzies na srodku.. i spokojnie sie sprawdza edit : chce zastosowac taki boczny u siebie w 25 litrach naskrabany z tapatalk lumia 625 Edytowane 20 Grudnia 2015 przez Marcin76 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszra Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2015 wylot jest na samym srodku panela ,, wszytko dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin76 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2015 (edytowane) tan tak wlot grzebien pozniej komora od dolu wlot pozniej do nastepnej z gory i nastepna komora z pompa jest juz pusta ??? edit :: aha i z jakiego materialu kleiles ten panel ? a taka pompeczka dala by rade ????www.google.pl/search?q=filtry+akwariowe&biw=1920&bih=955&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwj_jP2Xn-rJAhXB0hoKHaKQAg8QsAQIOg#imgrc=LfWH5lcFrCZQMM%3A Edytowane 20 Grudnia 2015 przez Marcin76 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszra Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2015 nic nie rozumiem co napisales Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin76 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Sorki....dobra panel juz rozumię, 1) z jakiego materiału go wklejałeś 2) mam pompke z jakiegoś filterka wewnętrznego chyba 200l/H czy ona da rade przemielić ta wode calą? tapatalk lumia 625 Edytowane 20 Grudnia 2015 przez Marcin76 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszra Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2015 nie wiem czy da rade ,, pompa obiegowa napewno da rade:) panel jest plastikowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszra Zgłoś Napisano 6 Marca 2016 nie wiem czy da rade ,, pompa obiegowa napewno da rade:) panel jest plastikowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszra Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2016 po 2 miesiach walki z Bryopsis kostka wyglada tak zostalo jeszcze troche tego badziewia plus glony wlosowate ale dałem rade i walcze nadal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tenshuchiyu Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2016 (edytowane) Plagi zdążają się wszędzie. Fajny baniaczek gratulacje. Jak widać da się, choć jest różnica między kimś kto wie co robi i do takiego małego akwarium wkłada SPS a kimś kto nigdy nie miał morskiego kupuje w zoologu zestaw Aquaela 30 wlewa kupną solankę i następnego dnia na skale układa "takie ładne kwiatki" a później dziwi się że mu "nie rosną". Czy się da ? Tak ale trzeba wiedzieć co się robi Edytowane 26 Czerwca 2016 przez Tenshuchiyu (wyświetl historię edycji) Cytuj W regionie Kamigata mają rodzaj zawiązywanych pudełek na drugie śniadanie, których używają tylko jednego dnia oglądając kwiaty. Gdy skończą wyrzucają pudełka i depczą je. Koniec jest ważny dla każdej rzeczy... Zapraszam do mojego tematu : http://nano-reef.pl/...u-z-walbrzycha/Aktualności:26.08.2016 Zaciemnienie .... W baniaku Palythoa, Briareum, Discosoma, Caluastrea, Ślimaki i dzika Xenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszra Zgłoś Napisano 8 Września 2016 Z RACJI PONOWNEGO ODPALANIA SWOJEGO DUZEGO ZBIORNIKA KOSTKA JEST NA SPRZEDAŻ SZKLO, POMPA EHEIM, POKRYWKA , STELARZ DREWNIANY ZESTAW AQUATLANTIS CUBIC CALY CZARNY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach