matekogon Zgłoś Napisano 20 Września 2015 (edytowane) Witam wszystkich to mój pierwszy post tutaj. Hobbistycznie zajmuje się akwarystyką i elektroniką. Zbudowałem już 3 wersje sterowników akwariowych. Umieściłem ich opisy na tej stroncehttp://www.elektroda...7189&highlight= Wybaczcie za moje lenistwo ale wydaje mi się, żeby pisać na każdym forum to samo to trochę bez sensu dla mnie i dla tego zamieszczam link. Jeszcze nigdy nie miałem okazji pokazać sterownika na forum akwarystycznym, dlatego chciałbym posłuchać waszych opinii profesjonalistów i zapaleńców akwarystyki A tutaj przegląd menu sterownika Nastąpiła aktualizacja sterownika i można obsługiwać go z poziomu smartfona lub tableta Edytowane 6 Marca 2016 przez matekogon (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wtełek1 Zgłoś Napisano 20 Września 2015 Widziałem wczoraj temat na elce a poprzednie wersje wieki temu. Może połączycie kiedyś siły z Magu. V2 wersję miałem budować ale coś czasu brakło i z czasem chęci brakło he he Cytuj "Mówiłaś mi" bym nie umarł, to jest w genach "Brzydki, zły i szczery" w biegu "Po drodze do nieba" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 20 Września 2015 właśnie a można i tak ... http://nano-reef.pl/topic/72407-czas-na-ferduino-wiele-funkcji/page__hl__czas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matekogon Zgłoś Napisano 20 Września 2015 właśnie a można i tak ... http://nano-reef.pl/.../page__hl__czas Oczywiście po sieci krąży pełno projektów sterowników lepszych i gorszych. Ważne że działają i spełniają swoją funkcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
electro Zgłoś Napisano 27 Lutego 2016 Witam Jest to rowniez moj pierwszy post na tym forum. Projekt szacun. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dale Zgłoś Napisano 27 Lutego 2016 Wybaczcie za moje lenistwo ale wydaje mi się, żeby pisać na każdym forum to samo to trochę bez sensu dla mnie i dla tego zamieszczam link. Jeszcze nigdy nie miałem okazji pokazać sterownika na forum akwarystycznym, dlatego chciałbym posłuchać waszych opinii profesjonalistów i zapaleńców akwarystyki Przerobiłem kilka (lub więcej) sterowników, ale wybacz moje lenistwo odpuszczę sobie chodzenie po innych forach i analizowanie projektu - sorry, ale jeśli dla Ciebie 5 sek. "copy/paste" to za dużo, nie bardzo rozumiem na jakiej zasadzie oczekujesz zaangazowania innych. Cytuj 125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT, Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matekogon Zgłoś Napisano 6 Marca 2016 (edytowane) Przerobiłem kilka (lub więcej) sterowników, ale wybacz moje lenistwo odpuszczę sobie chodzenie po innych forach i analizowanie projektu - sorry, ale jeśli dla Ciebie 5 sek. "copy/paste" to za dużo, nie bardzo rozumiem na jakiej zasadzie oczekujesz zaangazowania innych. Kolego jak bym umieścił na każdym forum to samo to pewnie byś mi napisał co innego typu: poco powielam jedno i to samo . Jeśli naprawdę kogoś interesuje sterownik to zaglądnie na inne forum. Proszę nie wypowiadaj się za innych. Jeśli nie chcesz nie musisz zaglądać nie zmuszam cię do tego Edytowane 6 Marca 2016 przez matekogon (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dale Zgłoś Napisano 6 Marca 2016 Ależ ja pisałem o sobie. I proszę, nie staraj się przewidzieć, co bym powiedział. ps. jeden mądry człowiek powiedział:"Nie da się drugi raz zrobić pierwszego wrażenia..." Cytuj 125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT, Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach