Dawid006 Zgłoś Napisano 3 Października 2015 Witam, szukam informacji czy macie jakieś doświadczenie bo wyglądają fantastycznie. Przypadkiem wczoraj taki kupiłem Cytuj 600l netto, Ati PowerCone 200 , t5 10x54w plus 2x xr15wg4 pro, pompa balling ebtech, maxspect gyre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seicodriver Zgłoś Napisano 3 Października 2015 Spokojnie do utrzymania mam porites z rurowkami ili zyje juz pol roku.ma sie swietnie Cytuj 80x35x40, LED PS black phyton 90w+ T5 24W Actynic, 2X tunze 6015, Deltec MCE600 Kolorowo miękko-lps-owo:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AquaManiac Zgłoś Napisano 3 Października 2015 Jeśli nic ich nie zje, to powinny trochę pożyć Cytuj http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej_____________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawid006 Zgłoś Napisano 4 Października 2015 Wiadomo, że chelmon i forcipiger nie zawita. Czytałem na angielskich forach, że potrzebuje bardzo dużo światła a rurówki rosną powoli około 2 mm na rok? Skałka jest niesamowita i z przyklejonym nosem do szyby obserwuje kiedy wszystkie wyjdą bo na razie rybki ciekawskie je stresują. Dokarmiacie jakoś specialnie? Pokarmy dla bezkręgowców, fito, mikroplankton czy to olać i same dają rade się wyżywić? Cytuj 600l netto, Ati PowerCone 200 , t5 10x54w plus 2x xr15wg4 pro, pompa balling ebtech, maxspect gyre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seicodriver Zgłoś Napisano 4 Października 2015 Daja rade ja dokarmialem na poczatku ale widze ze nie ma sensu lapia co zostanie pokarm dla korali np ja dokarmualem bo balem sie o porites ale to twardy zawodnik Cytuj 80x35x40, LED PS black phyton 90w+ T5 24W Actynic, 2X tunze 6015, Deltec MCE600 Kolorowo miękko-lps-owo:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maelen Zgłoś Napisano 5 Października 2015 Ja też chcę taki przypadek ;-) Kupiłeś rozumiem poritesa a choinki sie potem okazały? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawid006 Zgłoś Napisano 7 Października 2015 Wiedziałem, że to porites z jakimiś rurówkami, a jak kupiłem to szukałem inforamcji. Odezwij się na priv to dam Ci namiar, gdzie kupiłem. Jak na razie to zauważyłem, że loriculum mi skubie te rurówki i chyba zaczne karmić kilka razy dziennie bo sps-y też ma w menu Cytuj 600l netto, Ati PowerCone 200 , t5 10x54w plus 2x xr15wg4 pro, pompa balling ebtech, maxspect gyre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba503 Zgłoś Napisano 7 Października 2015 Wrzuć fotkę żeby wszyscy mogli oblukać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qsy Zgłoś Napisano 8 Października 2015 Czesc. Wygooglowalem sobie to cudo i wyglada ekstra. Wklej fotke i napisz ile dales-dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seicodriver Zgłoś Napisano 8 Października 2015 (edytowane) U mnie świąteczne robaki wyglądają tak:) Edytowane 8 Października 2015 przez seicodriver (wyświetl historię edycji) Cytuj 80x35x40, LED PS black phyton 90w+ T5 24W Actynic, 2X tunze 6015, Deltec MCE600 Kolorowo miękko-lps-owo:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach