Komarek Zgłoś Napisano 8 Października 2015 Padła mi jedna z WP25. Zaproponowano mi RW8. Czy ta pompa pójdzie na podwójnym sterowniku z serii WP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lebcio Zgłoś Napisano 8 Października 2015 Jeśli padła pompa WP25 i chciałbyś sprzedac sterownik to jestem zainteresowany. Cytuj Akwarium: 540 L + 100 L sump Cyrkulacja: 2x Glamorca GP-03 Obieg: Jebao DCP10000 Odpieniacz: Twistman OB-200-EXT Oświetlenie: 4 x Maxspect Mazarra P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 8 Października 2015 Jeśli padła pompa WP25 i chciałbyś sprzedac sterownik to jestem zainteresowany. Mam sterownik na 2pompy. I jedną pompę obecnie. Dlatego pytam... Sprzedaż? Możliwe,ale stera z pompą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marksman Zgłoś Napisano 8 Października 2015 Pompy mają takie samo podłączenie , ja pod tym samym sterownikiem podłączam jedna i druga i umie działało Cytuj 400L w obiegu, Schuran 150 , 5 L siporax, lampa T5/led DIY . Zeovit Start 01.07.2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 8 Października 2015 Dzieki. Zestaw sprzedany ,ale dobrze wiedzieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach