golob1210 Zgłoś Napisano 10 Października 2015 Gdzie na śląsku kupię żywe pokarmy z oferty IchtioTropic np kiełże, mysis ? Cytuj Reefmax - T5 2x15k Sylvania Marinestar + 1x Giesemann Actynic+ + 40w LED Royal blue, Odpieniacz Hydor slimskim nano 135.35, Jebao RW4 + JVP 110 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtekinfo Zgłoś Napisano 10 Października 2015 dołączę się do tematu, a gdzie taki pokarmw W Warszawie dostać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blizzard2009 Zgłoś Napisano 10 Października 2015 Nie wiem gdzie możesz kupić IT, ale ja kupuję fajnego "niefirmowego", żywego wodzienia w Katowicach - moje ryby go kochają Do sklepu przywożony jest chyba w poniedziałki, pakowany w nieduże, jednorazowe, hermetycznie zamknięte woreczki. Cena 1zł/woreczek. Przykładowo - kupione w poniedziałek (przechowywane w lodówce) są jeszcze bardzo żywotne nawet 6 dni pozniej. Sklep zoologiczny w Katowicach na ul. Markiefki. Cytuj POPRZEDNIE SZKŁO: tutaj OBECNE SZKŁO: tutaj * 150x55x55cm, sump120x40x43cm * * ATI Sunpower 8x54W * * odpieniacz DIY by Erni na pompie DC3000 " * start na 20kg suchej Marco Rocks + 15l Siporax * * refugium * Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golob1210 Zgłoś Napisano 10 Października 2015 (edytowane) Wodzień można kupić u nas w zoologicznych w zabrzu - niestety nie mają tego czego szukam Edytowane 10 Października 2015 przez golob1210 (wyświetl historię edycji) Cytuj Reefmax - T5 2x15k Sylvania Marinestar + 1x Giesemann Actynic+ + 40w LED Royal blue, Odpieniacz Hydor slimskim nano 135.35, Jebao RW4 + JVP 110 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morsik Zgłoś Napisano 10 Października 2015 Na swionach co pn przewaznie zywa wrotka i artemia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
edi5711 Zgłoś Napisano 10 Października 2015 Popatrz sobie na http://prokarm.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tadzik443 Zgłoś Napisano 10 Października 2015 Na swionach co pn przewaznie zywa wrotka i artemia. a gdzie kupujez wrotke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morsik Zgłoś Napisano 10 Października 2015 Dzwonie do kumpla wlasciciela aqualife na swionach i przywozi z gieldy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golob1210 Zgłoś Napisano 13 Października 2015 Popatrz sobie na http://prokarm.pl/ O coś takiego mi chodziło Wysłane z mojego SM-G900F Cytuj Reefmax - T5 2x15k Sylvania Marinestar + 1x Giesemann Actynic+ + 40w LED Royal blue, Odpieniacz Hydor slimskim nano 135.35, Jebao RW4 + JVP 110 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golob1210 Zgłoś Napisano 23 Października 2015 Popatrz sobie na http://prokarm.pl/ Czy ta firma odpisuje na e-maile? Cytuj Reefmax - T5 2x15k Sylvania Marinestar + 1x Giesemann Actynic+ + 40w LED Royal blue, Odpieniacz Hydor slimskim nano 135.35, Jebao RW4 + JVP 110 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afgi Zgłoś Napisano 23 Października 2015 Dzisiaj mi odpisali, ale za drugim mailem. Jakby co, mogę Ci podesłać cennik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erda Zgłoś Napisano 23 Października 2015 odpisali Cytuj 299L(100x65x46) plus sump . Oświetlenie 2x24w t5 Narva Blue 2 i Sylvania Marinestar + LED 36W +LED 18W 3xUV , 2xRB, 1Blue+80W LED CHIP .Odpieniacz Deltec SC 1350, skały około 12 kg sucha , 20 kg żywy piasek red sea live reef , cyrkulacja RW-15 , obiegówka Jebao 3000 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morsik Zgłoś Napisano 23 Października 2015 Mi tez odpisali ale zywca nie widze.. Na cenniku chyba ze juz wykupiliscie zapas.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afgi Zgłoś Napisano 23 Października 2015 Mi tez odpisali ale zywca nie widze.. Na cenniku chyba ze juz wykupiliscie zapas.. nie otwieraj załącznika w podglądzie gmaila, tam nie wiem czemu nie pokazuje żywca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morsik Zgłoś Napisano 23 Października 2015 Mozesz wkleic zatem tu oferte bo mi na telefonie wogole ten cennik sie zlewa.. Samego zywca jesli mozesz... Wysłane z mojego C6833 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afgi Zgłoś Napisano 23 Października 2015 Pózniej Ci prześle na priv, bo udostępnianie chyba nie będzie zgodne z zasadami forum. Przy okazji proszę innych o nie pisanie do mnie abym to udostępnił Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golob1210 Zgłoś Napisano 25 Października 2015 Pózniej Ci prześle na priv, bo udostępnianie chyba nie będzie zgodne z zasadami forum. Przy okazji proszę innych o nie pisanie do mnie abym to udostępnił Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Jeśli mogę prosić o podesłanie to moj mail: golob1210@o2.pl Wysłane z mojego SM-G900F Cytuj Reefmax - T5 2x15k Sylvania Marinestar + 1x Giesemann Actynic+ + 40w LED Royal blue, Odpieniacz Hydor slimskim nano 135.35, Jebao RW4 + JVP 110 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukisc Zgłoś Napisano 25 Października 2015 Tu macie w Sosnowcu do wyboru do koloru http://prokarm.pl/?page_id=18 Pozdrawiam Łukasz Cytuj 375l z sumpem, Maxspect Gyre 150, 1x Jeba WP-25,Jebao DC 1200,Vertex Omega 180i,34kg skały, 6x 54W T5+ 60W Led multichipy, , auto dolewka, RO+DI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach