Matchek Zgłoś Napisano 28 Października 2015 w razie wątpliwości albo większego zakupu bezpiecznie jest poprosić o wystawienie na allegro ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zawistek Zgłoś Napisano 29 Października 2015 Hej Wysłałem prośbę o zaproszenie do grupy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FunWorld Zgłoś Napisano 29 Października 2015 Fajnie, ale jeszcze fajniej jakby admini zrobili to oficjalną grupą forum. Za granicą takie grupy prawie wybiły fora tematyczne. Po prostu ludzie są leniwi i przenieśli się na facebooka. Niestety pomimo tego, że do ogłoszeń jest to bardzo dobra rzecz, to już wiedza tam przelana znika szybko i nie ma archiwalnych informacji, które łatwo odszukać. Z jednej strony to dobrze, bo nie ma "było tysiąc razy na forum - użyj szukajki", ale z drugiej strony faktycznie codziennie są pytania o ID tych samych stworzeń. Takie tam moje zdanie tylko... Cytuj 500 + -zakładając akwarium morskie nic nie wiemy -po trzech miesiącach uważamy że już cos wiemy; -po roku jesteśmy ekspertami, -po dwóch latach dochodzimy do wniosku że kompletnie nic nie wiemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matchek Zgłoś Napisano 29 Października 2015 Z założenia na grupie maja być tylko i wyłącznie posty kupię sprzedam, nic więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 29 Października 2015 Super sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xEndriu Zgłoś Napisano 29 Października 2015 Tego brakowało Cytuj 820L w obiegu 282.5L http://nano-reef.pl/...2825l-z-lubina/ 72L http://nano-reef.pl/...ropelka-oceanu/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malcik24 Zgłoś Napisano 29 Października 2015 Świetny pomysł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzemekNS Zgłoś Napisano 29 Października 2015 Pomysł super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matchek Zgłoś Napisano 4 Listopada 2015 Jeszcze 4 osoby i będą dwie setki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
endriu0 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2015 Jeszcze 4 osoby i będą dwie setki. to już 3, poszło zapro Cytuj Studencki baniaczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matchek Zgłoś Napisano 4 Listopada 2015 200 pękło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moljzesz Zgłoś Napisano 4 Listopada 2015 Dołączyłem do grupy i co dalej? Cytuj PS Pandora 4x54W T5 i 3x145W LED, DCP6500, AWN40 na DCP3000,RW-15, RW-8,CP-55, Biopellests AIO XL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukisc Zgłoś Napisano 4 Listopada 2015 Dołączyłem do grupy i co dalej? Jak się coś pojawi to dostaniesz na fb powiadomienie, możesz też sam dodać swoje Pozdrawiam Łukasz Cytuj 375l z sumpem, Maxspect Gyre 150, 1x Jeba WP-25,Jebao DC 1200,Vertex Omega 180i,34kg skały, 6x 54W T5+ 60W Led multichipy, , auto dolewka, RO+DI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moljzesz Zgłoś Napisano 4 Listopada 2015 A masz zrobię ci konkurencję a co https://www.facebook.com/groups/436083866597971/ Cytuj PS Pandora 4x54W T5 i 3x145W LED, DCP6500, AWN40 na DCP3000,RW-15, RW-8,CP-55, Biopellests AIO XL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matchek Zgłoś Napisano 9 Listopada 2015 no i po co ? tylko bałagan wprowadzasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal22bb Zgłoś Napisano 10 Listopada 2015 Nie wiem czy akurat w Twojej grupie jestem, ale tą w której jestem przydałoby się częściej moderować i wywalać posty typu kto ogląda Twój profil i inne syfy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matchek Zgłoś Napisano 10 Listopada 2015 ja kasuję jak mi tylko wyskoczy taki post Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAREK75 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2015 proszę o akceptacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach